Šta je novo?

LG Nexus 5X

Znam, taj sam i trazio, mom fabirckom je malo naceta izolacija. Estetika, ali htedoh svakako novi kabl pa se nadam da ce ovaj da radi posao :)

onda nemaš brige, usb c kablovi se ne testiraju checkrom, tu nema spaljivanja :)

Ok, hvala za info :)
Jel ima neki datum kad zvanicno izbacuju 7.1 za 5X i 6P?

Aha, tako znaci :D
"...u oktobru bice u novembru,
u novembru bice u decembru..." :p

Ne, imas na androod beta sajtu roadmap

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Videh sad sajt, znaci definitivno Decembar :) Cekam strpljivo :D

Da li mi mozete preporuciti neke dobre slusalice za ovaj telefon? Trebaju mi one koje ulaze u uvo, a ne one vece koje idu na uvo. Imam dvoje od sony, ali nece da rade na nexus.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Uzmeš bilo koji i staviš dbrand ...?:D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Drustvo, lepe vesti, moj nexus sredjen za 20e,bio je neki problem s maticnom izgleda, kazu da sam imao srece,"izbavili ga iz mrtvih".

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Priboli ga na box i flesovali :d kakav je to kvar na maticnoj za 20 eura

Kupio sam Choetech kabl. CheckR ne prolazi, znam Android 7.0

Kada nabodem na komp telefon ispise 'Charging Slowly'. Da li bi trebalo da ga puni brzo bez obzira na verziju androida ili...?

Ne može da puni brzo na kompu, treba da povuče 3A sa kompa onda.
Ne znam doduše da li je to moguće ako imaš usb 3.0, na 2 ne može

Kupio sam Choetech kabl. CheckR ne prolazi, znam Android 7.0

Kada nabodem na komp telefon ispise 'Charging Slowly'. Da li bi trebalo da ga puni brzo bez obzira na verziju androida ili...?

Treba ti USB-C port na racunaru za brzo punjenje. Imas na Aliju USB-C PCI-e kartice, ali ne znam kakve su.

Odlicno, razbija aplikacija

Radi samo na 7.1.1

Kako ste flesovali 7.1.1 preko ff? Skinuo sam zip, kad idem na flash firmware package u ff, kao sto sam do sada uvek radio, izbaci mi ono 'partitions', i selektovana samo boot particija(11mb)..?

http://chromloop.com/2016/11/camera-nx-v4-bring-zsl-photo-shooting-hdr-nexus-pixel-phones-way/

Zero shutter lag.
Nema čekanja pre slikanja(kad se stisne da se slika, uvek ima taj lag od tipa pola sekunde, pogledajte video).
I nema čekanja posle hdr slika za processing. Izgleda da 808 takođe ima onaj dual image nešto, koji je Gugl reklamirao kao veliki feature za pixele, zbog kog na istim nema čekanja posle hdr slika.

A sd810?

Ово је послао 6п!

Mora root za tu apk ?

Njet, instalira se kao posebna kamera

FlashFire treba rut, ovo za kameru ne ...
Kamera - meni ovo isto sve + burst opcija kao na 6p.

Poslednja izmena:
Njet, instalira se kao posebna kamera

Ko pravi ovu apk ? Proveren lik sa xda ili.. ? Auto hdr radi dobro ali ne znam da li je velika razlika u odnosu na hdr+ on

Znaci ne radi na stock 7.0

Sent from my Nexus 5X

Vrh Dno