Šta je novo?

LG Nexus 5X

Mogli bi da ažuriraju i ostale,za telefon je ostala ista a bilo je skoro ažuriranje.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Meni se samo resetovao tel i vidim standardna pozadina i druga ikonica, niko me nije nista pitao

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

A šta bi ti, da te pita da ' sme da promeni ikonicu: D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hahaha pa ne u bukvalnom smislu, nego neko obaveatenje nesto bar

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Otvorio si pandorinu kutiju, vraćanje u doba samsunga S3 koji se vukao kada je otvarao dialer :D

Ajde da si napisao s5 umesto s3 :) s3 mi je ubedljivo najsporiji mob koga sam koristio u poslednjih 4,5god

I meni, ali nisam hteo da potežem pitanje, jer bi me ishetovala ekipa kojoj uvek sve radi kao da ja imam neku kopiju ili neki drugi fon ;)

Moram da kažem da je tema ovako mnogo prijatnija za čitanje

0cdb16a5b57a8812344a084a31b5dfd7.jpg

Sent from my Nexus 5X

Evo jos da ti kazem da se pali podjednako brzo kao na 6p, e sada da li je to u rangu sa s3 ne znam

Nisam ni ja nikad imao te dialer lagove. Nisam nikad nista imao sem nexusa/pixela niti planiram. :)
Telep je kralj. [emoji490] [emoji23]

Jedino mi ide na zivce kad kernel ugasi 2 jezgra i ogranici preostala dva na 1.7ghz na battery low i opadnu performanse. Jble ih njihove stednje.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jesu li sredili brzinu otvaranja dialer-a sa nugatom?

Мени се увек отварао брзо, тј. исто као и друге апликације на свим верзијама андроида. Немам разлога да измишљам. Може бити да је споро отварање услед превеликих/проблематичних података о позивима и/или контактима.

Nisam ni ja nikad imao te dialer lagove. Nisam nikad nista imao sem nexusa/pixela niti planiram. :)
Telep je kralj. [emoji490] [emoji23]

Jedino mi ide na zivce kad kernel ugasi 2 jezgra i ogranici preostala dva na 1.7ghz na battery low i opadnu performanse. Jble ih njihove stednje.

Ja, a i jos par ljudi je imalo taj problem. Dialer se otvori odmah ali tek posle par sekundi prikaze brojeve i pozive. Postavljao sam i video, ima tome 5,6 meseci.

Upravu je djordje izgleda. Nisam obracao paznju. Valjda nisam primjetio sto se to ne desava samo na dialeru. Desava se i na tapatalku, desavalo se i na youtubeu, samo sto su od skoro zamaskirali to sa onim splash screenom itd. Svejedeno, koliko mi smeta sve to da nisam ni obracao paznju niti primjetio. Neka ono radi dobro, a neka otvara i sekund duze, nije problem.

Dosao sam do zakljucka kakve vam bezvezne stvari smetaju, a sto se baterija raspada na sve strane yebo to...svaki treci dan novi wakelock. Google ovaj BBS treba da ukljuci u system.

Poslednja izmena:
ma i na 6P je tako, nije to do nexusa (5x) nego do google dialera koji po defaultu ne otvara običan dialpad nego frequent pločice. jedino ako je baš keširan biće instant ali realno je da dialer ispadne iz rama.

Znači i 6p je sporiji od S3, e ja se ponadao da je bar kao na S4.

Sent from my Nexus 5X

Kupio bih ovaj tel, 32gb. Moze neki proveren prodavac na pm.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Moj ti je savet da potrazis neki polovan sa garancijom operatera od 2god ili tako nesto zbog problema sa plocom za svaki slucaj (daleko bilo da zatreba).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne postoji 32gb sa validnom garancijom. A i šanse da nađeš 16gb sa garancijom operatera su iste kao da dobiješ 6 na loto-u

Gledao sam vec i nema sa garancijom ni jedan. Jel se javio nekom problem sa plocom kao na G4?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

2 slučaja za sada. Nadam se da će se na tome i završiti :)

Zar nije jedan resio sa clear cache a drugom su plocu menjali (mora neki i da crkne :) )?

A i taj sto mu je popravljen pitanje je sta su radili jer je popravka kostala 20 eura, sto znaci da nista bitno nisu radili.

Ja sam ga samo posavetovao sta bih ja radio da sam na njegovom mestu. Drugar je uzeo svojoj majci 5X iz telenora a video sam posle toga opet. A @axel-junior ce se sam javiti pa ce objasniti sta je radjeno i da li je popravljen telefon.

Ma taj boot loop koji se (nekima) dešava na Nougat-u, je garant neki SW problem, a ne HW (crkavanje MoBo). Za Google je bezbolnije da objave da je problem do HW-a (tj. LG-a), nego da kažu da (možda) problem leži u Nougat-u. Ako je samo LG kriv, zašto su neki korisnici 6P-a prijavili da imaju isti problem?
Ja sam još na (stock) MM-u, ne bih da iskušavam (ne)sreću, pa da moram nov fon da nosim na popravku. Pa-pa-paranoja. :D

Poslednja izmena:
Ja sam ga samo posavetovao sta bih ja radio da sam na njegovom mestu. Drugar je uzeo svojoj majci 5X iz telenora a video sam posle toga opet. A @axel-junior ce se sam javiti pa ce objasniti sta je radjeno i da li je popravljen telefon.

Dzaba savet kada 32GB ne postoji sa garancijom kod nas

Ja sam danas uzeo 32gb. Sad mi u poredjenju sa s6e nije uopste zut ekran, prosli 16gb koji sam imao je imao zut skroz ekran. Zaheba me Vladimir pa sam kupio i dodatni adapter, a u kutiji vec jedan :D Doduse prosli put ga nije bilo. Sve preporuke za prodavca, lako ces ga naci na kp.

Nazad
Vrh Dno