Šta je novo?

LG Nexus 5X

Zavisi gde ga puniš, ja sam moj držao na podu i bio je ok, sad žena drži na nekoj komodi i isto se ovako odlomio.

Jedan punjac mi stoji pored kreveta na "stolu" za tv, a drugi mi stoji na stolici. Nije da ih pazim, ali za sada nisam primetio ikakvo habanje.

Kakav je pixel rom jel nesto brzi od stocka? Flesnuo bih nesto ako je brze al ako je slicno mrzi me petljati se sa otlljucavanjem bl i rutom

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da li vam se desava da zapuca ekran tj rade dole 3 dugmeta i moze da se spusti notifikacija ali izmedju ta dva dela ekrana ne moze nista da se pritisne, nema nikakvog efekta i posle 10-15 sekundi dodje sebi. Danas mi se vec dva puta desilo.

Da li vam se desava da zapuca ekran tj rade dole 3 dugmeta i moze da se spusti notifikacija ali izmedju ta dva dela ekrana ne moze nista da se pritisne, nema nikakvog efekta i posle 10-15 sekundi dodje sebi. Danas mi se vec dva puta desilo.

Meni se slično desilo isto dva puta, pre 3 4 dana kada sam koristio Chrome. Mada posle nije se ponovilo. Verovatno je update Chrome popravio taj Bag. [emoji55]

Послато са Nexus 5X

Nisam video tako nesto za 7 meseci, al ja ne koristim chrome.

Meni se ovo dešavalo jednom na 7dana ali na nexus5... Samo spustis not bar i proradi ceo displej :)

Poslednja izmena:
Meni se ovo dešavalo jednom na 7dana ali na nexus5... Samo spustis not bar i proradi ceo displej :)

Pa spustim ali nema efekta. Prvi put sam zakljucao/otkljucao telefon i dosao sebi, a sad poslednji put je proslo posle 10-15 sekundi.

Znači drugačija je prica. Ja sam tako furao n5 sigurno 6meseci.. mada kažem ti jednom u 7 dana u proseku je zabadao.

Meni zabadao 2 x u mesec dana,i to oba puta prilikom koriscenja netflix aplikacije.Usled gledanja filma,slucajno stisnuo power dugme( oba puta) i onda mu je trebalo 20- tak sekundi da se probudi.To je jedini " problem" koji sam imao sa zabadanjem ili sta je vec,na ovom telefonu..

Sta ti je taj pixel systemUI?

Ma ja ga tako nazvao - SystemUI od 5X sa pixel navigacijskim menijem :)

Download - http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3910199&d=1477009996

Copy-paste tu, restart i to je to :

9469219045fb80ce86c1467444f78893.jpg

Poslednja izmena:
Ja se vratio na M da ne rizikujem sa boot loopom. Baterija se preporodila. Od 7% koje je skidao tokom noci i cell standy-a koji je bio iznad sot-a, sad je skroz dole na listi i skida po 1,2%.

meni i dalje android os drži na wifi dnevno budnim preko 9 sati, preko noći skine i do 40%. katastrofa bukvalno. izgleda da je ipak MM zakon za ovaj fon iako nije snappy kao N. vratiću ga i ja kad me ne bude mrzelo sve da ponovo podešavam

meni i dalje android os drži na wifi dnevno budnim preko 9 sati, preko noći skine i do 40%. katastrofa bukvalno. izgleda da je ipak MM zakon za ovaj fon iako nije snappy kao N. vratiću ga i ja kad me ne bude mrzelo sve da ponovo podešavam

Pa nije to svima tako pa da kazes da je MM zakon, ti imas neki wakelock i zato ti trosi 40% preko noci. Meni trosi 2-3 posto.

wifi izaziva wakelock, na lte ga nema. ali i da je sve ok opet mi se čini da je mm radio bez ikakvih bubica + mi sad malo i trip oko ovih iznenadnih crkavanja nexusa. ne kažem da N nije bolji, samo mi nije jasno kako google ne ume da napravi sistem bez da se dešavaju ovakve gluposti. ne želim da se bavim hakovanjem telefona niti to sad mogu jer nisam otključavao bootloader. hoću samo da radi normalno. det voz maj point

A koji to sistem nema takve probleme, iOS ima sigurno battery drainove, WM10 isto. Jedino sto na svetu na svaki iPhone idu 4-5 Androida, a kod nas i 15.

ne kapiram što uopšte imaš potrebu da braniš android? nemam samo ja drain-ove već gomila ljudi osim što je kod mene ekstremnije. ako toliko reklamirani doze na full stock nexusu ne radi kako treba onda ne znam gde bi trebalo da radi?

Kod tebe nešto opasno ne valja ako ti skida toliko, da l' se dešava samo na jednom wifi-ju ili na svim?
To nema veze sa androidom, obično su ruteri problem.

pa isti ruter u kući na kom je sve radilo normalno do pre neki dan :) probao sam sve varijante: isključivanje body sensora, ambient+adaptive display, scanning itd itd i uvek isto. na lte baterija sjajna, na wifi samo pucaju android os wakelock-ovi. sad sam uradio i clear cache za google play services (za koji naravno doze ne radi) ostaviću još nekoliko dana da vidim da li će se popraviti samo od sebe pa ako ništa onda vraćanje na MM.

btw ona custom cameranx sa otključanim 240fps je odlična. daje za nijansu bolje fotografije

ne kapiram što uopšte imaš potrebu da braniš android? nemam samo ja drain-ove već gomila ljudi osim što je kod mene ekstremnije. ako toliko reklamirani doze na full stock nexusu ne radi kako treba onda ne znam gde bi trebalo da radi?
I meni se bukvalno isprazni baterija tokom noći, na MM nije bilo tako :)

Pa onda lepo vratite na 6.0.1, gde nije bilo wakelockova.

Sent from my Nexus 5X

ММ не ради тако лако и глатко :) као ногат, немам баш ни један проблем на Н, на ММ сам гинуо са вајфајем и обтејнинг адрес нон-стоп. Феноменалан ром, једино ако ми не убије телефон...

Koristite Chromu ljudi,ja nikakve probleme s baterijom nemam :)
Evo vec 2 dana na bateriji i ostalo jos 10 %

Sent from my LG Nexus 5X

Vrh Dno