Šta znači radi očajno, gubi signal, lošiji signal?Na dva Nexus 5x u kući, WiFi radi očajno nakon update-a na Nougat.
Da li si probao u beckup and reset pa reset network?Konektuje se pa diskonektuje. Kada je konektovan ima neta kratko pa pukne WiFi i slično. Jednom rečju užas
Imao sam sličan problem sa Galaxy Nexus-om kad je izašao CM13. Sve je radilo ok na CM12, ništa nisam menjao od podešavanja ni na tel ni na ruteru, samo je odjednom nakon tog apdejta počeo da puca net... Nexus S sa nekim starim CM i Nexus 5 i 5X na stock radili su ok, samo je GNex zezao i samo na kućnom ruteru, na poslu je npr. bilo sve ok. Ispostavilo se da je problem bila po difoltu uključena opcija Group key update interval - 30 sec (u security opcijama tamo gde se definiše vrsta zaštite i password) koja mu do tog apdejta nije smetala... Nakon što sam isključio taj interval (umesto 30 upisao 0) sve se vratilo u normalu, radi net, ne puca.Konektuje se pa diskonektuje. Kada je konektovan ima neta kratko pa pukne WiFi i slično. Jednom rečju užas
Ne mogu tacno da se setim, nesto nebitno uglavnom. Cak mi je wifi pravio probleme i posle f-reseta se smirilo.@Žare, hvala ti. Probaću.
@Septimus, kao npr. koje opcije?
Šta su sjebali?I jel su to sjebali os sa sedmicom ili?
Pa ne znam. Citam par poslednjih strana i opalila se kuknjava malo, pa reko jel su sjebali nesto?Šta su sjebali?
Zadnjih par dana češće koristim 5X i čini mi da su mu zamerali zvuk tokom razgovora.
Nisam provalio nikakav problem, zvuk je glasan i razgovetan, niko se nije žalio da me ne čuje, da krčim ili šta već.
Je li taj zvuk pominjan kao mana ili zvuk za mp3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari