Šta je novo?

LG Nexus 5X

I meni je bratov beli lepsi, ali tako je kako je. I onako ni ne vidim ledja

Sent from my Nexus 5X

Moze li neko da okaci sliku plavog tj Ice modela? :)

Na dva Nexus 5x u kući, WiFi radi očajno nakon update-a na Nougat.
Probao sam da menjam podešavanja u developer options ali bez uspeha.
Any hint?

Radi to super ...
Factory reset iz rikaverija ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Konektuje se pa diskonektuje. Kada je konektovan ima neta kratko pa pukne WiFi i slično. Jednom rečju užas

Konektuje se pa diskonektuje. Kada je konektovan ima neta kratko pa pukne WiFi i slično. Jednom rečju užas
Da li si probao u beckup and reset pa reset network?

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Odredi na samim telefonima staticki ip. Trebalo bi da resi problem.

Ово је послао 6п!

Imao sam sličan problem sa Galaxy Nexus-om kad je izašao CM13. Sve je radilo ok na CM12, ništa nisam menjao od podešavanja ni na tel ni na ruteru, samo je odjednom nakon tog apdejta počeo da puca net... Nexus S sa nekim starim CM i Nexus 5 i 5X na stock radili su ok, samo je GNex zezao i samo na kućnom ruteru, na poslu je npr. bilo sve ok. Ispostavilo se da je problem bila po difoltu uključena opcija Group key update interval - 30 sec (u security opcijama tamo gde se definiše vrsta zaštite i password) koja mu do tog apdejta nije smetala... Nakon što sam isključio taj interval (umesto 30 upisao 0) sve se vratilo u normalu, radi net, ne puca.

Kod mene posle update na 7.0 neke opcije su se pojavile tek posle factory reseta iz OSa.
Slike, aplikacije i ostalo je ostalo sacuvano ali sam ipak bekapovao na PC pre toga.

efcebdcc05f1ea7a0d54a5e44320914d.jpg

Hahahaha :D

Telefon užasno radi posle 150h up time-a na ovom septembarskom a sistem se nagojio kao prase.
Ne znam zašto se ovo dešava.

11512519bfa2263d9d1b58127ee7db0a.jpg
d037815397f2e07f2ee6a6ed0019cc3f.jpg

@Žare, hvala ti. Probaću.
@Septimus, kao npr. koje opcije?

@ducka,
покушај брисање LAN клијената у подешавањима рутера. Такође, искључи WPS пин. Два пута сам имао сличних проблема и ово их је решило.

Zreo je za factory reset, ali jednostavno nemam vremena. Neku nedelju ću valjda uspeti.
Rešio sam problem. Imam dva routera u stanu. Bili su isključeni preko 10ak dana (tokom ormora). Po povratku sam uključio oba i očigledno je jedan zaboravio nešto od podešavanja. Isključio sam ga i sve radi.
Poklopilo mi se sa update-om na Nougat pa sam prvo na to pomislio.
Živeo Nexus, ovaj, Pixel :)

Možda su na istom kanalu pa se međusobno ometaju?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I jel su to sjebali os sa sedmicom ili? Secam se muka na n4 kad je izasla dal petica.. muke sa wifi i 3g..

Imas opciju na KP preko lika iz Apatina i iz Beograda, gde dobijas 12 meseci garancije, verovatno ga serviraju u slučaju kvara u Madjarskoj, a za iste pare možeš da ga pazaris u Beogradu po radnjama gde imas 2 opcije, za iste pare da dobijes 24 meseca garancije ali samo u toj radnji, ili uz doplatu da dobijes 24 meseca LG garancije,pa ti biraj.

I jel su to sjebali os sa sedmicom ili?
Šta su sjebali?

Zadnjih par dana češće koristim 5X i čini mi da su mu zamerali zvuk tokom razgovora.
Nisam provalio nikakav problem, zvuk je glasan i razgovetan, niko se nije žalio da me ne čuje, da krčim ili šta već.

Je li taj zvuk pominjan kao mana ili zvuk za mp3?

Screenshot_20160920-092649.png

Pojeo mi 18% baterije za 6 sati preko noci. Iskljucen mi je backup, sta bi moglo biti?

(Ne trazite mi bbs, ne znam da rootujem [emoji1])

Sent from my Nexus 5X

Zvuk na sluškama bi mogao/morao da bude jači, kvalitet dobija prelaznu ocenu.
Spikerfon radi normalno, nemam zamerki.

Posto nemas root, iskljuci ga na par minuta i nadaj se da ce prestati, jer ti niko tacno ne moze reci bez roota

Sent from my Nexus 5X

Šta su sjebali?

Zadnjih par dana češće koristim 5X i čini mi da su mu zamerali zvuk tokom razgovora.
Nisam provalio nikakav problem, zvuk je glasan i razgovetan, niko se nije žalio da me ne čuje, da krčim ili šta već.

Je li taj zvuk pominjan kao mana ili zvuk za mp3?
Pa ne znam. Citam par poslednjih strana i opalila se kuknjava malo, pa reko jel su sjebali nesto?

Vrh Dno