Da daje 300-400e za ajfon kad moze 5X za 200 da uzme, nece da moze
Ej bre, 5S kosta 250e, sta reci..
U kom je rangu? 150 eura telefona, pa na KP G4 je 320-330, znaci u tom je rangu.Malo odosmo u off ali ja se tu ne bih mešao toliko, pogotovo zbog toga ako joj se naizgled ne sviđa. A nije ni ovo telefon u rangu 300e+ pa da može toliko sa istima da se meri. Inače, iPhone SE za nekih 340e koliko je nov = vrlo interesantna kupovina.
U kom je rangu? 150 eura telefona, pa na KP G4 je 320-330, znaci u tom je rangu.
Bio na kp kakav hoces. Od 250-280, i single i dual. Bas sam hteo da ga uzmem i tad sam se i aktivirao na benchu posle skoro god dana pauze i vidim na g4 temi da crkavaju i odustanemGde je bio 250, uvek je bio 20-30 eura skuplji od 5x.
TB je punokrvni Master debit.Intesa Visa internet i Telenor banka Maestro kartice rade na PS bez ikakvih problema godinama.
I kad su videli da svi prodaju i beže od G4 onda su digli cenu :-DBio na kp kakav hoces. Od 250-280, i single i dual.
Njemu je bas varirala cenaI kad su videli da svi prodaju i beže od G4 onda su digli cenu :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari