Šta je novo?

LG Nexus 5X

Za procenat spusti notif i pritisni i drži zupčanik za settings. Drži nekoliko sekundi i pojaviće ti se system ui tuner u settings, tu imaš mogućnost da staviš procente u bateriju.
A za prvo pitanje te nisam baš razumeo

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Heads up notifikacije, jedino da gasiš od app do app, u settings apps pa notifications za neku od njih

Sent from my Nexus 6P

Hvala za procenat baterije, uspeo sam.
Kad stigne poruka izadje notif, na ekranu sa sadrzajem poruke. Na zakljucanom ekranu sam to resio, ali na otkljucanom se uvek pojavi i nestane za par sekundi.
u samim aplikacijama (whats, viber, messinger itd ..moze da se zabrani ali onda se iskljuce i zvuk i iskakanje poruke skroz)
Ili ja nesto ne radim kako treba ;)

received_580190855516409.jpeg
Nije mi bas jasno zasto taststuri ovoliko treba. Je li i kod vas ovako ili je do mene nesto?

Moraš da flešuješ systemless AdAway, a onda aktiviraš u aplikaciji.

Zašto bi uopšte zamrzao launcher? Ako bi koristio drugi, samo drugi postavi kao default i to je to.

aha, znaci to je to sa linka sto sam postavio...

ne znam,nekako mi smeta da mi rade dva launchera, tako sam oduvek radio.... ovo da nece da se frizuje sam video jos samo na samsungu cini mi se

Nisam primetio da radi drugi launcher u RAM-u kada se ne koristi. Uvek ga učitava iznova. Ne vidim potrebu da ga zamrzneš, ali okej. :)

Ni ja nikad nisam zamrzavao, nema ga u cached ni u running apps.

Primetio sam jutros da u recentu nemam aplikacije od juce. Imam jedno 5-6 kartica. Isto i juce. Da li se desava jos nekome?

O boze, vec 5 puta je napisano da na 7.0 može posle odredjenog vremena da bude max 7 kartica.

Ako si na N tako treba, odnosno tako Google misli da treba.

Već je pisano o tome. To je feature nougat-a koji je google uveo da gasi te aplikacije kada se telefon duže ne koristi...
This, Google says, is because their user research showed that over 99% of users never accessed an app further back than 7 in the recent apps UI. The hope is that minimizing the choices will make it easier to navigate through the ones that are there. I think that makes good sense.

We've been testing with today's N release and the exact method isn't clear. After not using the phone for a while, it seems to settle on 7 apps. After opening up several in a short time, there are more than 7 in the list. It seems to be the case that after some amount of inactivity in any given app, it is then removed from the list. The exact time isn't clear just yet, though.

Retko glupa stvar.. nadam se da će doći sebi i vratiti na staro sa 7.1

Poslednja izmena:
Slabo pratim forum pa pitam, hvala na odgovoru

Mislim da ih čak i ne gasi, već ih samo ukloni sa recents liste. Meni je to okej.

Telefon malko i supruga koristi(mess...,fb), a nosi naočare. Mada ni ja baš ne vidim kao kad sam imao 30/40 god.;)

Primetio sam jutros da u recentu nemam aplikacije od juce. Imam jedno 5-6 kartica. Isto i juce. Da li se desava jos nekome?

Prepisali od samsunga, gase app, doze fora :d

Kao što sam rekao već, kome se ne sviđa ima opciju da podesi sa root-om i milion aplikacija ako hoće u recents.

I jel to radi na nougatu? jel budu ubijene?

Sent from my Nexus 6P

Nisam probao, koristio sam na G2 (5.0.2), sad mi više ne treba pa i ne koristim.

Sad bacih pogled na PS, piše da je app za 5.0 i 5.1, s tim da radi i na early verzijama 6.0. Za N ne piše ništa, može biti i da ne radi.

Koja app je u pitanju? Mada ja iskreno nisam ni primetio da ubija sam u recents. Jednostavno se ne opterecujem tim stvarima i koristim telefon.. :D

recently, ali meni nije radio na stock 7.0

Sent from my Nexus 5X

Zato i pitam, tek od 7.0 su ovi pametnjakovići uveli tu glupost

Sent from my Nexus 6P

Devojka planira da pazari 5x od 32gb. Da li je pametno cekati 4. oktobar zbog cena ili nece mrdati?

Ово је послао 6п!

Valjda cu i ja moju da ubedim da uzme 5X. Kaze ne svidja joj se nesto bas(to joj glavno merilo).
Kaze gledala sam ajfon neki, reko' nemoj to da ne raskinemo odmah :D

Pa ako ima pare za iphone neka ga uzme ,ne vidim tu ništa loše :)

Vrh Dno