Šta je novo?

LG Nexus 5X

Haha ni mojoj se nesto ne svidja izgledom, crni joj je ok. Ali mi veruje da je to najbolje za ulozen novac :D

Ово је послао 6п!

Da daje 300-400e za ajfon kad moze 5X za 200 da uzme, nece da moze :p
Ej bre, 5S kosta 250e, sta reci..

Da daje 300-400e za ajfon kad moze 5X za 200 da uzme, nece da moze :p
Ej bre, 5S kosta 250e, sta reci..

Malo odosmo u off ali ja se tu ne bih mešao toliko, pogotovo zbog toga ako joj se naizgled ne sviđa. A nije ni ovo telefon u rangu 300e+ pa da može toliko sa istima da se meri. Inače, iPhone SE za nekih 340e koliko je nov = vrlo interesantna kupovina.

Ne odgovori meni niko na pitanje :D

Ово је послао 6п!

Malo odosmo u off ali ja se tu ne bih mešao toliko, pogotovo zbog toga ako joj se naizgled ne sviđa. A nije ni ovo telefon u rangu 300e+ pa da može toliko sa istima da se meri. Inače, iPhone SE za nekih 340e koliko je nov = vrlo interesantna kupovina.
U kom je rangu? 150 eura telefona, pa na KP G4 je 320-330, znaci u tom je rangu.

Ma kakvo mrdanje cena za 15 dana :)

Sent from my SM-G900F

U kom je rangu? 150 eura telefona, pa na KP G4 je 320-330, znaci u tom je rangu.

Dobro malo sam permutovao cifre, slažem se, ali smatram da je G4 nerealno skup telefon za ono što pruža. Ovde je ipak reč o prioritetima i ono što damama znači..

@nightshadow nek pogleda 6P ;)

Gde je bio 250, uvek je bio 20-30 eura skuplji od 5x.

Опет ми не ради куповина на Пстору....
Card is not eligible... ЕФГ мастер....пре пар месеци ми истекне интеза интернет картица...узмем нову није хтео да дода...прође овај мастер....САД ни он неће...која смо ми Џамахирија од земље ово је Пишање.....

КупиЈо сам тапаток!

Intesa Visa internet i Telenor banka Maestro kartice rade na PS bez ikakvih problema godinama.

Ћ...ова виза из интезе неће...

КупиЈо сам тапаток!

payment method "not eligible"

Srbija ima dva koda i dve zastave...:d Meni je na biling adresi bila SC, a kartica je vezana za RS...tako da je u tome bio problem...Ranije mi je sve radilo nista nisam menjao...
Uglavnom ako nekome bude problem neka ispravi CS u RS i nema problema....

BTW,
Ova BETA verzija nove radi odlicno!

kakav vam je SOT na N-u? meni je sad 3h u odnosu na 4h na MM, sve uključeno sa slajderom na pola. telefon je brži def. ali ovako već teško da može da izgura dan :/

Meni se sot popravio, na MM nisam prebacio 4h nikad, juče 5h10m, standardno korišćenje.

Je li bila priča da će ubaciti tap tap na N?

Kod mene neće da prebaci 2.5h a na 6.0 je znao da prebaci i 4h
021a60f6567a65e79143e79dddfc58d1.jpg
c3e7a608ec350704027f13a697f748e0.jpg
748c029fdb3df8ada29cf8cd940c8676.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Posle dva dana na 7.0, primetio sam da se sporije puni... Mozda mi se i cini, ne znam...
Ali nesto mi se ne cini, a to je da mi baterija traje dooooooosta krace. Juce mi je jedva izdrzao 12h, kod takvog koriscenja je ranije mogao sigurno da pretera jos 12 dok spavam. Ali ovo mi se prvi put desilo, da sam ga skinuo sa punjaca u 15h, a na 10 posto mi je bio u 2 ujutru...

Puni se isto, nema nikakve razlike

Sent from my Nexus 5X

Bilo je priče da će Nexus telefoni moći da uploaduju fotografije i video u full rezoluciji a da se to ne odbija od kvote online prostora (link). Kod mene nema toga. Još jedna puška ili...?

Pa nije još ništa potvrdjeno.

Drug danas zamenio 6 za 6p (kupio ga od onog preprodavca sa ovog foruma, treca sreca). Neka moja zapazanja u odnosu na 5x, o izradi i zvucnicima necu pricati jer to je nesumnjivo bolje, fingerprint identican, kamera isto. Telefon je minimalno brzi (nisam testirao drzanje u ramu), e sada ekran po defaultu uzasano zasicen amoled, srgb dosta bolje ali meni i dalje moj 5x ekran lepse i prirodnije izgleda. U svakom slucaju dobar fon ko moze da ga drzi u ruci. Dosta mi lepse lezi u ruci u odnosu na njegovu staru sesticu jer je uzi, ali i dalje neupotrebljivo velik za mene.
51ad4642e22306500501af6bf554996c.jpg

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Bas mi sad ruzno deluje ovaj tvoj crni u odnosu na moj, pozadi je svetlo plav. :)

Nazad
Vrh Dno