Meni. Baš sam pisao o tome pre 1-2 stranice.Da li se nekome desilo da kablovi koji su na MM prolazili checkr ne prolaze na N ?
Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока
Uradio sam tako i izgleda da je prestalo. 5% mi skinulo preko noci.Posto nemas root, iskljuci ga na par minuta i nadaj se da ce prestati, jer ti niko tacno ne moze reci bez roota
Sent from my Nexus 5X
Imam problem sa skidanjem sadrzaja(downloud) sa neta, bilo da je to neki sadrzaj ili aplikacija sa play stor-a. Jednostavno nece a imam mesta u telefonu.
I ja mislim da je do aplikacije, a posle tvog komentara sam siguranOdmah ti kazem da je do aplikacijeImam usb c na ploci i original kabal (6p) ne prolazi checkr. Upravo probao.
Ово је послао 6п!
Imam ja na S4 a imao sam i pre na LG a fazon je da tu se prepuni interna memorija, kod mene je Viber napunio slike, prepisku, video, i kad sam pobrisao sve radi kako treba.Da li je imao neko od vas ovaj i problem i kako ga rešiti? Malo bzv. kad ne možeš da skineš ni jednu app niti neku muziku.
Imam ja na S4 a imao sam i pre na LG a fazon je da tu se prepuni interna memorija, kod mene je Viber napunio slike, prepisku, video, i kad sam pobrisao sve radi kako treba.
Pa da. Dosao mi update dok sam bio na odmoru i sad kad sam stigao probao originalne kablove i usb c - usb c i usb c - obican usb i prikazuje da nisu sigurni. A logicno fabricki su za 6p. Probao sam upravo jos jedan kabal koji je prolazio checkr i isto. Do apk je def.I ja mislim da je do aplikacije, a posle tvog komentara sam siguran
![]()
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Odmah ti kazem da je do aplikacijeImam usb c na ploci i original kabal (6p) ne prolazi checkr. Upravo probao.
Ово је послао 6п!
Svejedno, ni usb - usb c originalni ne prolazi, kao ni jos jedan kabal koji je prolazio.original kabl ne treba ni da prođe checkr, checkr ne služi da testira C - C kablove
Ne, loše je snimanje.Pomaze li sto god taj EIS pri snimanju?Nigde ne videh u testovima kakav je zapravo video sa 5x,jer svi koriste stative prilikom testiranja?
Pomaže
Sent from my Nexus 6P
I na kraju pomaže ili ne? [emoji60] [emoji58]Ne, loše je snimanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari