Šta je novo?

LG Nexus 5X

Izasao danas update za checkr

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Da li se nekome desilo da kablovi koji su na MM prolazili checkr ne prolaze na N ?

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока
Meni. Baš sam pisao o tome pre 1-2 stranice.
Juče mi CheckR nije uopšte reagovao na kabal i adapter.
Posle sam video da se čekalo na update za N.
Sad ga updateovao i ništa ne prolazi. Ni stari kabal koji je ranije prošao, niti adpteri od istog proizvođača.

Gesendet von meinem Nexus 5X mit Tapatalk

Posto nemas root, iskljuci ga na par minuta i nadaj se da ce prestati, jer ti niko tacno ne moze reci bez roota

Sent from my Nexus 5X
Uradio sam tako i izgleda da je prestalo. 5% mi skinulo preko noci.

Sent from my Nexus 5X

IMG_20160921_150732.jpgIMG_20160921_150718.jpgScreenshot_20160921-150134.png

Iskreno se nadam da je do checkr aplikacije na 7.0 ...

USB Type C Cable,CHOE Hi-speed USB Sync
http://s.aliexpress.com/Z7vy2UbE
(from AliExpress Android)

Testirao ga je Benson, a i u komentarima prolazi checkr (verovatno je tada bio 6.0.1 android) :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odmah ti kazem da je do aplikacije :D Imam usb c na ploci i original kabal (6p) ne prolazi checkr. Upravo probao.

Ово је послао 6п!

Imam problem sa skidanjem sadrzaja(downloud) sa neta, bilo da je to neki sadrzaj ili aplikacija sa play stor-a. Jednostavno nece a imam mesta u telefonu.

Da li je imao neko od vas ovaj i problem i kako ga rešiti? Malo bzv. kad ne možeš da skineš ni jednu app niti neku muziku.

Odmah ti kazem da je do aplikacije :D Imam usb c na ploci i original kabal (6p) ne prolazi checkr. Upravo probao.

Ово је послао 6п!
I ja mislim da je do aplikacije, a posle tvog komentara sam siguran :)

0d0a81496e02b1956e115aa1884a0ddb.jpg

Poslednja izmena:
Da li je imao neko od vas ovaj i problem i kako ga rešiti? Malo bzv. kad ne možeš da skineš ni jednu app niti neku muziku.
Imam ja na S4 a imao sam i pre na LG a fazon je da tu se prepuni interna memorija, kod mene je Viber napunio slike, prepisku, video, i kad sam pobrisao sve radi kako treba.

Imam ja na S4 a imao sam i pre na LG a fazon je da tu se prepuni interna memorija, kod mene je Viber napunio slike, prepisku, video, i kad sam pobrisao sve radi kako treba.

Zauzeto mi je 1,5Gb od 1,8Gb, najviše mi zauzima Android OS-714Mb a Viber nekih 61Mb, brisao sam slike sa Vibera i iz telefona i dalje ništa. Možda teba da obrišem još neku app?

Ti govoriš o RAM memoriji a on govori o internoj memoriji

Pa napisao sam u prvim postu da imam oko 4Gb slobodne memorije u telefonu.

Postoji RAM, postoji interna memorija i nju treba da oslobodis i memorijska kartica na kojoj imas 4GB slobodno, imas program ES File Explorer na Play Store -u i preko njega udjes u internu memoriju i pocistis sta treba i oslobodis je sto vise. Ja nisam stručnjak, hoću da pomognem, ako ima nešto lakše i bolje ispravite me.

Ma nije do memorije, ako ima 4 gb slobodno.
Probaj da flešuješ poslednji factory image.

Poslednja izmena:
I ja mislim da je do aplikacije, a posle tvog komentara sam siguran :)

0d0a81496e02b1956e115aa1884a0ddb.jpg

Pa da. Dosao mi update dok sam bio na odmoru i sad kad sam stigao probao originalne kablove i usb c - usb c i usb c - obican usb i prikazuje da nisu sigurni. A logicno fabricki su za 6p. Probao sam upravo jos jedan kabal koji je prolazio checkr i isto. Do apk je def.

Ово је послао 6п!

Otključan bootloader, twrp i iz njega flešovan SR1-SuperSU-v2.78-SR1-20160915123031.zip ...
Mora li ovo da bude vidljivo?

zjY79Cy.png

Poslednja izmena:
Mislim da imas na xda kako da sklonis to

Sent from my Nexus 5X

Pomaze li sto god taj EIS pri snimanju?Nigde ne videh u testovima kakav je zapravo video sa 5x,jer svi koriste stative prilikom testiranja?

Sent from my Sony Xperia Z5

Snimicu jedan klip sa eis i jedan bez pa vi prosudite, ja video nikada ne koristim pa ne znam

Sent from my Nexus 5X

Kada se snima statična scena onda nije toliko loše, ali kad se snima u pokretu očaj.
Ja imao OIS na Lumiji, neuporedivo bolji snimci.
Nisam uopšte obraćao pažnju na to, jer nisam znao da je tolika razlika, ali sledeći mob mora imati OIS.

OIS nije garancija kvalitetne stabilizacije kamkordera :)

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ne znam, ja sam oduševljen bio koliko je miran video na L920. OPO je kriminalan po tom pitanju. Ni ovaj LeEco nije mnogo bolji iako se vidi razlika. Sony sa druge strane sasvim pristojno.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Mozda si bio odusevljen sa 920 al' u to vreme :)
Kao i ja sa prvom steadyshot dig. stabilizacijom sa Z1/2 a sada mi je to samo ok i hteo bi da imam kvalitet kao sa Z5/XZ.

A nijedan od tih Sony-a nema OIS (kao ni ip6/s pa opet snimaju odlicno), ta opticka stabilizacija dosta vise znaci za fotoaparat i sto se toga tice fali i Z/X seriji a i manjim 6/s ajfonima. OIS je potreban za kvalitetno low light pucanje SS 1/8s ili 1/4s "iz ruke"..

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno