Nema tako nestoJel ima opcija u stock launcheru da pozadina menija sa aplikacijama bude transparent,a ne samo onako bela?
Pozeljan. Ja sam 6p presao sa bete na punu verziju i tek 20 dana kasnje resetovao i primeti se razlika.Je li poželjan/obavezan reset posle apdejta na N?
Kod mene jos uvek ne radi LED notifikacija za propustene pozive.
Ne znam da li je do OTA, a zbog zasicenja me mrzi probam da flesujem original image.![]()
fastboot flash recovery twrp.img
flash erase recovery
Ради ЛЕД и са амбијент дисплејем, за све осим за пропуштене позиве. То им је баг на нугату.
Послато са Нексус 5х уз помоћ Тапатока
Neće twrp da mi ostane posle reboota u sistem, kada pokušam da se vratim u recovery da flešujem supersu samo dobijem No command.
Android je 7.0, otključan bootloader, a twrp flešujem sa
Kod:fastboot flash recovery twrp.img
Pokušao sam i
Kod:flash erase recovery
pre toga, ali i dalje mi izbacuje No command po rebootu.
Šta radim pogrešno?
Da, upravo sam provalio da mora odmah da se uđe u twrp i flešuje supersu bez reboota u sistem. Hvala ti.Prebaci supersu na telefon pa rebutuj telefon rucno u twrp i flesuj ga.
Sada gledam izgleda je kod mene nesto semafor kernel zeznuo. Flesovacu ponovo rom sa stock kernelom pa cu da proverim.Требало би и за пропуштене позиве, увек је тако било. Писао је неко да је тај баг пријављен Гуглу.
Послато са Нексус 5х уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari