Šta je novo?

LG Nexus 5X

Nece sigurno, jer je i sa eis-om stabilizacija kurton. Zato nisu ni od starta reklamirali jer vrv nisu mnogo hteli s tim da se bave

Jel ima jos neko probleme sa wifi? Meni se cesto desava da izgubim konekciju i ne vidi ni jednu mrezu, onda moram da ga restartujem i radi tako dan,dva i onda ponovo mora restart...stock je sve

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Да...да...вајфај на нугату је лош....на пола метра од рутера немам пун сигнал...испада...неће да се закачи...ради obtaining по 10 минута...закачи мрежу нема излаз на нет...као виндоуз виста некад....
На послу сам хватао 5 отворених мрежа САД спорадично 2 које испадају....Једини разлог за враћање на ММ ће бити то...Иначе нугат ради феноменално екстра је брз

КупиЈо сам тапаток!

Čudno, kod mene na tri telefona sve isto kao na 6.0.1.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kod mene posle OTA na N je wifi imao isti problem. Mislim da je obican Factory reset iz telefona resio problem.

Kod mene jos uvek ne radi LED notifikacija za propustene pozive.
Ne znam da li je do OTA, a zbog zasicenja me mrzi probam da flesujem original image. :)

Meni to ne ide u glavu ako je tacno da su to tako zamislili.
Vidim da se na google n5x forumu isto zale pa pretpostavljam da to jeste feature.

Imaš Ambient display koji je po defaultu uključen. LED je tu "samo" kao bonus za one koji ga preferiraju, a aplikacije mogu da ga koriste. Ja preferiram ugašen Ambient i uključen LED za obaveštenja, zato koristim Lightflow još od Nexus 4. :)

Ako ugasite ambient, led indikacija radi?

Ради ЛЕД и са амбијент дисплејем, за све осим за пропуштене позиве. То им је баг на нугату.

Послато са Нексус 5х уз помоћ Тапатока

Neće twrp da mi ostane posle reboota u sistem, kada pokušam da se vratim u recovery da flešujem supersu samo dobijem No command.
Android je 7.0, otključan bootloader, a twrp flešujem sa

Kod:
fastboot flash recovery twrp.img

Pokušao sam i

Kod:
flash erase recovery

pre toga, ali i dalje mi izbacuje No command po rebootu.
Šta radim pogrešno?

Ради ЛЕД и са амбијент дисплејем, за све осим за пропуштене позиве. То им је баг на нугату.

Znaci na stock romu bi trebalo da radi za pozive? Nisam nikada koristio stock rom pa ne znam, sada ga prvi put koristim u poslednjih tri godine.

Neće twrp da mi ostane posle reboota u sistem, kada pokušam da se vratim u recovery da flešujem supersu samo dobijem No command.
Android je 7.0, otključan bootloader, a twrp flešujem sa

Kod:
fastboot flash recovery twrp.img

Pokušao sam i

Kod:
flash erase recovery

pre toga, ali i dalje mi izbacuje No command po rebootu.
Šta radim pogrešno?

Prebaci supersu na telefon pa rebutuj telefon rucno u twrp i flesuj ga.

Poslednja izmena:
Требало би и за пропуштене позиве, увек је тако било. Писао је неко да је тај баг пријављен Гуглу.

Требало би и за пропуштене позиве, увек је тако било. Писао је неко да је тај баг пријављен Гуглу.

Sada gledam izgleda je kod mene nesto semafor kernel zeznuo. Flesovacu ponovo rom sa stock kernelom pa cu da proverim.

Sent from my Nexus 5X

Koji je najbolji custom rom za MM za ovaj tel?

Sent from my D6503

Крома

КупиЈо сам тапаток!

Iako nikada ne gledam potrošnju baterije niti imam bbs i slično, od kako je stigao Nougat prilično više troši bateriju.

Pa lol.
Na lte imaš rezultata kao ja na wifi i 30% osvetljenja.
Ja ni na 2g nemam pun signal [emoji3] .

^ ne znam šta treba da mislim ali...
Radi se o tome da telefon koristim na isti način i nakon update-a na Nougat.
Ranije sam telefon uveče, pred spavanje, stavljao sa 30-50 % na punjač.
Nakon update-a sa 15-30%.

Nazad
Vrh Dno