Šta je novo?

LG Nexus 5X

ugasi svajp gore na app drawer ikonu koja startuje nova setings

Isao sam u gestures i sve stavio na none. Kada pritisnem app i povucem na gore desi se t o da udje u nova settings. Ima li nesto sto nisam uradio?

Poslednja izmena:
Ima. Drži dugo prst na app drawer ikonici i onda edit pa swype actions stavi na none.

Sent from my Nexus 5X

9dee7a8466b2e4c05e49fcbbe052823d.jpg
a376088ee8d35fdb166a418bddb05a45.jpg

Sent from my Nexus 5X

Drzi oprilike 1-2 sek app drawer i pusti, iiskocice ti prozor dje imas opciju remove i edit. Klikni na edit. Gore imas opciju da preimenujes, a dolje imas jednu strelicu, klikni na strelicu i izaberi none. I na sami kraj pretisni na done. I to je to

Edit. Zakasnio sam sa odg. Bitno je da si uspio

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jel ima neko problem sa photos aplikacijom,pre 3 sata skinut sa punjaca a aplikacija(nije koriscena danas) je awake 1h:8min ? Back up je ugasen.

Poslednja izmena:
Cini mi se da je bio neki apdejt skoro za photos.. Probaj da resetujes telefon mozda se nesto zaglupelo.

Nije do photos aplikacije,meni se random desava sa dosta aplikacija...i Mobile Radio Active ubija.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja kako sam blokirao neke aplikacije da ne koriste net u pozadini nisam imao drain baterije.. Isto tako na wifi je sve okej kao i na 4g/3g

Blokira sam i ja,force stop,reset,wipe cache.Awake sad vec preko 2h,3% photos vuce bateriju za sad :p

Колико вам траје пуњење на крома и фрааанко р11?
Чини ми се да је доста спорије?

КупиЈо сам тапаток!

Sat i 10 minuta od 5% do 100%

Па и мени је тако....онда је вероватно ок

КупиЈо сам тапаток!

Nisi valjda ocekivao da se za pola sata napuni?

Od 5 do 75 ili 80% se napuni za nekih 35-40 minuta. Ovih poslednji 20% puni preko 20 minuta. Tako valjda funkcionise quick charge.

Jel si to 100% siguran ili otprilike pišeš, po osećaju? Ja sam više puta pratio koliko brzo puni i dobijam nekih 1.5%/min

Poslednja izmena:
Ali nisam mislio na ukupno, jer tamo pred kraj definitivno uspori... Nego recimo 20-50% je 20 minuta kod mene

Moj drugar je juče uzeo Ice boju, a pošto je njemu samo prelazno rešenje dok mu ne stigne S7 (pošto je Samsung fan) otkupiću ga od njega uskoro. Boja je čudna, ali izgleda bolje uživo nego na slici. Čak menja nijanse u zavisnosti od spoljnog svetla.

Ali nisam mislio na ukupno, jer tamo pred kraj definitivno uspori... Nego recimo 20-50% je 20 minuta kod mene
Dobro nisam 100% siguran. Ali bas cu danas da obratim paznju, ako uspem da ga ispraznim dovoljno.

Moj drugar je juče uzeo Ice boju, a pošto je njemu samo prelazno rešenje dok mu ne stigne S7 (pošto je Samsung fan) otkupiću ga od njega uskoro. Boja je čudna, ali izgleda bolje uživo nego na slici. Čak menja nijanse u zavisnosti od spoljnog svetla.

Super je boja, ja sam hteo Ice, ali nije bilo :(

Inace i kinezi javljaju da novi nexusi izlaze krajem q3.. Veoma zanimljivo ,kao da i google pokusava da napadne jabuku prsa u prsa :)

LG

Mnogo više od pukog datuma izbacivanja je potrebno da napadnu jabuku. Sumnjam da gugl uopšte i razmišlja u tom pravcu. Mame, tate, babe, dede, deca, devojke i mnogi drugi tipovi prosečnog korisnika koju čine ogroman udeo u iPhone prodaji niti su culi za nexus niti imaju gde da ga vide. Nije samsung lud, da je to tako lako ne bi izdvajali milijarde za marketing da dopru do tih korisnika.

Kad kažeš nekome za nexus kao da si rekao za nekog najgoreg Kineza... Još kada im objasniš značenje svega toga, oni te gledaju tipa koga to još interesuje... [emoji23]

Ma znam ali mi se ovako vise svidja.. Svi izbace mobove u ~20 dana pa uzmi sta ti se svidja.. Plus medjusobna poredjenja odmah pri pojavljivanju itd itd.
Naravno da nece skinuti ni 1% kupaca jabuke ali opet mi je zanimljivo :)

LG

Vrh Dno