Isao sam u gestures i sve stavio na none. Kada pritisnem app i povucem na gore desi se t o da udje u nova settings. Ima li nesto sto nisam uradio?
Nesto rano su ih bacili u "promet" ,naravno ako slika nije fejkovana.http://www.phonearena.com/news/HTC-...-7.0-and-4GB-of-RAM_id82826?_utm_source=1-2-2![]()
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Pa to je to zar ne, nekih 70 minuta do 100? A definitivno posle 80% puni sporije.Jel si to 100% siguran ili otprilike pišeš, po osećaju? Ja sam više puta pratio koliko brzo puni i dobijam nekih 1.5%/min
Je l' je kupio neko ICE model? Vidim pojavio se.
Dobro nisam 100% siguran. Ali bas cu danas da obratim paznju, ako uspem da ga ispraznim dovoljno.Ali nisam mislio na ukupno, jer tamo pred kraj definitivno uspori... Nego recimo 20-50% je 20 minuta kod mene
Moj drugar je juče uzeo Ice boju, a pošto je njemu samo prelazno rešenje dok mu ne stigne S7 (pošto je Samsung fan) otkupiću ga od njega uskoro. Boja je čudna, ali izgleda bolje uživo nego na slici. Čak menja nijanse u zavisnosti od spoljnog svetla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari