Šta je novo?

LG Nexus 5X

Nek Google resi MRA bug,pa da ni ne razmisljam o jabuci..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

ocekuj resenje u android 8.0 oblanda :)

Poslednja izmena:
Ne cekam nista vise,ocekujem da rese to u 7.0 ili odo na iOS koliko god da ga ne volim..taman podesim sve na telefonu,i baterija drzi lepo,i onda posle par dana ekran 5. na listi potrosaca,iza par aplikacija..

Razumem te ali ovo je google.. Moras da se naviknes na njihovo brljanje ,prosto su takvi

LG

Ne mogu da se naviknem da mi telefon loji realno moze da izvuce 4-4.5h sota u proseku,bas onda kad sam ceo dan napolju i kad je najpotrebnije,izvuce manje od 2h jer ima draina na sve strane. Jel moguce da takva kompanija ne moze da resi to.

Svi Android telefoni. Pisano je par puta.

Drzi radio aktivnim ako ostavis app u pozadini koja zavisi od neta, a ne iskljucis mobilne podatke.

d39e0e76a84726bac6408c51a5c767d6.jpg

A pogledajte cist WiFi...da rese to s****e i telefon je perfektan.

Vise se i ne zna ko ima, a ko nema taj bug. Ali znam da nekako nisu svi povezani. Mozda je i do mreze.

Mene ubi otkad sam na PA,na stocku mi se nije desavalo,ali je cak i sa tim baterija bolja na PA..a desi se tako da ne bude buga par dana,i baterija je 30ak posto bolja.

Skontam jutros da mi je bio na 87% na sat vremena SOTa,i reko ajde da ga njakam sto vise da vidim dokle ce. Do sad je s ovakvim koriscenjem izvlacio oko 5h. Ne znam sta bi ali daj boze da nastavi tako :D

2362d8dceeba233d00ff93771c674f22.jpg

Skontam jutros da mi je bio na 87% na sat vremena SOTa,i reko ajde da ga njakam sto vise da vidim dokle ce. Do sad je s ovakvim koriscenjem izvlacio oko 5h. Ne znam sta bi ali daj boze da nastavi tako :D

2362d8dceeba233d00ff93771c674f22.jpg

Bas dobar rezultat i po malo neverovatan.

Sent from Xperia Z5

Trenutno mi je na 4h30min,29%. Opet mnogoo bolje od dosadasnjeg proseka. Kako sam poceo da serem po forumu,tako on proradio lepo :D moracu ga istestirati bez WiFia,da vidim jel nestao MRA.

Ima ti padne za 50% rezultat :D

Do sad je bilo tu negde oko 3h na cistom 3Gu..sad je malo poludeo,bice 4 valjda :D

koliko je pametno koristiti skener otiska prsta mislim za sam telefon da li se kvari i koliko vas koristi skener na telefonu

Samo vikendom otkljucavati otiskom, da se ne bi potrosio.

Sredom se najcesce kvari.

Sent from my ASUS_Z00TD using Tapatalk

Kad ga otkljucavam pod uglom od 49°,jedan procenat njega crkne..

Ljudi sto *****avate momka. Samo nemoj mokrim prstima,moze doci do kratkog spoja i vrko lako moze doci do eksplozije.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Mashoni1991,axel-junior, mironiko,Djilkosh_Ns hvala na odgovorima vrlo ste ljubazni

Ne znam kako mislis da se pokvari? Meni to deluje da je poprilicno "prosta" tehnologija koja i nije bas podlozna kvarovima, mada opet nikada se ne zna, sve se da pokvariti. Ja ga koristim jer mrzim da kucam sifre ili crtam pattern, a ni dugmice nikakve ne moram da pritiskam.

Poslednja izmena:
Vrh Dno