Šta je novo?

LG Nexus 5X

Vec par meseci imam problem sa signalom, gubi se signal, nemam ga gde svi imaju i nikad nemam 3g ili h+, uvek je edge. Posle 3 promene kartice, danas sam zakljucio u telekomu da nije do kartice ili mts-a, vec je do mog telefona. Nexus 5 je u pitanju. Do pre par meseci nisam imao ovaj problem sa telefonom. Malopre sam ubacio karticu od devojke u svoj telefon i nemam opet 3g ili h+, samo edge. Ubacim svoju karticu kod nje, isto nexus 5, sve u najboljem redu. Evo sada sam uradio clean install Chroma roma, ali koliko sam uspeo da vidim dok je radio setup, i dalje je edge. Kod devojke je isto Chroma rom, tako da nije ni do toga. Jel ima neko ideju sta moze da bude problem, i da li uopste moze da se popravi?

Mali update (EDIT ne radi). Isao sam na *#*#4636#*#* i podesio WCDMA only i nemam signal uopste. Eto zasto nemam 3g ili h+ internet, telefon uopste ne hvala 3g signal. Ista prica i sa LTE.

Milsim da imas problema sa baterijom.
Video sam po netu da su ljudi nakon zamene baterije resili problem loseg signala.(https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=72979)
Ja sam imao ovaj problem na N4, jednostavno kad padne baterija ispod 50% vise sam bio bez signala... o net-u i da ne pricam, nisam mogao da ga koristim uopste.
Ja nisam zamenio bateriju, nego telefon(N5x), i resio sam problem :)

Moja greska je sto sam ubacio pitanje u 5x temu, a telefon je N5, greska. :) Ali sustina je ista. Baterija je mozda problem, ali nemam problema sa trajanjem iste, drzi odlicno.

Kad je problem poceo da se javlja kod mene, baterija je bila sasvim OK, kao i provg dana kad sam kupio tel.
Nakon mesec dana joj se smanjio vek trajanja i to primetno, a signal jos gori...
Ne mogu da tvrdim da je isti problem i kod tebe, ali me nesto mnogo podseca na moj slucaj :)

Reseno. :) Palo mi je napamet da ga razvalim i da proverim 3g antenu. Otkacila se. Zakacio sam je i sada je sve OK. Cisto ako neko bude imao slican problem.

Dobro je:) Razmisljao sam bio o tome da proverim antenu ali kad sam primetio da se smanjilo trajanje baterije odustao sam...

Verovatno sredinom septembra.

Verovatno je već bilo pitano ali ja sam novi pa ne zamerite. Zna li neko gde u Ns ima da se kupi usb a to usb c kabl ili možda samo adapter?

http://www.androidpolice.com/2016/0...us-phones-sailfish-and-marlin-will-look-like/

cudi me da ovo niko nije zakacio.. nista od htc natpisa na mobu,zanimljivo.

The "G" logo on the back of the device may or may not be part of the final design.
It remains unclear to us if the final design will include an HTC logo, but we are inclined to believe the answer is no.

We lack exact dimensions and measurements for the phones, and so some edges and curves may appear visibly different in the final retail press renders.

nexus2cee_nexuswm-1.png

As to your inevitable question - "which Nexus is this?" - we like to say it's both. While Sailfish and Marlin will look slightly different just owing to proportions, we believe this image accurately represents the overall design and aesthetic of both handsets. You could, realistically, just clone that image and put a slightly smaller version of it next to it on the same canvas, and you'd basically have Sailfish and Marlin. But that felt a little redundant to us, so we just chose to publish it as a single device.

Poslednja izmena:
Ne ,5" i 5.5".. Zanimljivo da ce biti identicni sem naravno razlike u gabaritima.. Apple Iphone fora.

Nego ovo staklo do polovine moba pozadi mi govori da ce mozda vratiti bezicno punjenje.

LG

Poslednja izmena:
Bice ovo vrhunski tel, dizajn mi se za sad svidja, jedino tu Google moze da kiksa jer hardwer i softwer bice vrhunski.

Sent from my D6503 using Tapatalk

A sig nemaju stereo zvucnike? Veliki minus za mene.

Ово је послао 6п!

Meni se mnogo svidjaju ovi frontalni zvucnici. Teskom mukom cu preci na nesto drugo.

Ово је послао 6п!

Meni odlično zvuči prelazak na Google phone ili Gphone, videćemo kakav će zvaničan naziv biti.

Veličine su po meni fantastično izabrane, tačno ono što najveća većina želi, pa ko šta izabere.

Dizajn je vizija android police-a, ali gotovo sigurno će biti tako nešto.

I odlično mi je što su oba telefona u suštini ista .

Pun pogodak je sve ovo što se mene tiče.

PS: mogla bi opet da se otvori legendarna tema za nove nexuse kao i svaki put do sad :).

Poslednja izmena:
Procitaj sto sam napisao. Softwer je od Nikole Tesle, i tel nece trebat baterija jer ce je sam proizvodit. Ako je ovo Google phone, dobio si odg.

Bravo..sto je najgore ne znam jesi li ozb ili se za*ebavas.

Ma nek smanje ekran,ali nek ubudze nekako 3300mah bateriju npr :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ako je ono oko čitača otiska staklo ili sjajna plastika, mislim da neće biti baš neki osećaj pipkati to stalno.

Ne volim taj "lepljivi" osećaj na dodir nikako, staklo i sjajna plastika mi baš smetaju.

Ma nek smanje ekran,ali nek ubudze nekako 3300mah bateriju npr :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pa znaju se vac baterije :)

Mislim da je oko 2770mah na 5" a oko 3400mah na 5.5"

Mogla bi se otvoriti tema za nove nexuse ali je problem sto niko ne zna kako ce se zvati,sve mi nekako smrdi na google phone umesto nexus :)

LG

Vrh Dno