Koja je to glava, jedan od omiljenih likova sa foruma [emoji23] [emoji23] [emoji23]Batak banovan zbog s7 teme. Spopao ih sa keširanjem i to preko iphone, pa gde ćeš goru kombinaciju... [emoji23]
[emoji1]Batak banovan zbog s7 teme. Spopao ih sa keširanjem i to preko iphone, pa gde ćeš goru kombinaciju... [emoji23]
Prevideo sam za boot.img. Neće moći da odradi pečovanje. Ovo ostalo se podrazumeva.Treba da vrati i stock boot.img da bi mogao da instalira ota. A onda mu opet treba komp za twrp i supersu. I to sve ako nije ništa čačkao u sistemu, dpi, font, hosts za reklame, brisanje aplikacija... Bilo šta od ovoga spada u modifikacije i mislim da ota neće raditi
@Vojkan @Corvus Corax
E jbmu, sad ste me bacili u rebus... Rado bih ostao na stock-u, da se ne bakcem mnogo sa fleshovanjem jer slabo stojim sa vremenom, ali me reklame ubijaju, a kojekakvi adguardovi koji ne zahtevaju root mi nisu bas privlacni...
S druge strane, cek da vidim da li sam dobro shvatio: kad izadje neki major update - skinem sa xda odgovarajuci zip i vendor.img i fleshnem oba kroz TWRP, i to je to, furam dalje..?
Prevideo sam za boot.img. Neće moći da odradi pečovanje. Ovo ostalo se podrazumeva.
Pa nema šta da te bacamo u rebus, vrlo je jednostavno. Jedno mesečno, kada izađe update, prikačiš telefon na PC i flešuješ factory image bez data i recovery (pošto ćeš imati TWRP). Iz TWRP onda flešuješ supersu.zip, uđeš u OS, pokreneš AdAway da izmeni hosts fajl i to je sve. Posao od 20min mesečno u vr' glave.
Ako ima stock ROM u ZIP-u, naravno. Ali mnogo brže ti je da flešuješ factory image ručno, bez čekanja da neko napravi zip za flash.
Batak je to.[emoji1]
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Cek, proverava se i boot.img? Steta, mislio sam da ce fastboot boot recovery i systemless SuperSU biti dovoljni, al dzabe.Treba da vrati i stock boot.img da bi mogao da instalira ota. A onda mu opet treba komp za twrp i supersu. I to sve ako nije ništa čačkao u sistemu, dpi, font, hosts za reklame, brisanje aplikacija... Bilo šta od ovoga spada u modifikacije i mislim da ota neće raditi
Mislim da da ali davno sam čitao o tome pa me nemoj držati za reč. U svakom slučaju to i nije toliko bitno jer čim imaš root nešto ćeš menjati na sistemskoj particiju i onda ćao ota. Ne verujem da neko rootuje samo da bi imao root a da ga ne koristi![]()
Evo o pomenutom flashfire
http://nexus5.wonderhowto.com/how-t...thout-losing-root-no-computer-needed-0168428/
@mironiko u svakom slučaju čim ti stigne telefon otključaj bootloader, da ne bude posle "mrzi me da brišem sve sad kad sam već podesio"![]()
Ako budes dolazio sa X Pure u NS, javi da se nadjemo da ga opipam (ne shvati me pogresno...), mozda bih ga uzimao u buducnosti.
![]()
OK...C to A[emoji30] [emoji30] [emoji30]Znam za to,nego procitaj opet opis Checkr aplikacije..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari