Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da li postoji neko resenje za otkljucavanje fingerprintom nakon zakljucavanja sa double tap? Posto mi trazi pin svaki put kada to uradim.. koristim nova launcher inace

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
X puta je pisano o tome, pretraži malo temu.....
Nova settings / advanced / screen lock Root..

Bez ruta ništa?

^ Ništa. Mora root da bi poštovao sigurosna pravila.

Taj telefon nema nikakve veze sa nexusom ako ga uopste i bude.

pa i ima, to znači da Nexus linija verovatno nestaje već sledeće god.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Što se više udalje od ideja proizvođača koji često pojma nemaju, to bolje.

Ja sam 100% za to da Google sam odradi sve, pa da vidimo...

Ako te ne mrzi da čekaš, Choetech na Aliexpressu.

Cisto da se zapljunem u temu - porucen crni 5X 32GB na nekoj akciji na ebay-u za 239$ (<220e), pa ce mi ga drug iz Amerike doneti krajem jula, pocetkom avgusta. :)

Imate sad jos jednog smaraca sa pitanjima, posto nisam bas detaljno pratio temu... ***. :D

El imao neko problem s displejem.lik u servisu mi rece ds je bas cesta pojava kod nexusa da otkazuju.*** odustanem od g4 zbog ploce sad treba od nexusa zbpg ekrana.na kraju cu morati na z3

El imao neko problem s displejem.lik u servisu mi rece ds je bas cesta pojava kod nexusa da otkazuju.*** odustanem od g4 zbog ploce sad treba od nexusa zbpg ekrana.na kraju cu morati na z3
Ne znam na kom modelu je to cesta pojava ja jos nisam nigde procitao tako nesto, dok je za g4 globalno poznat problem.

Poslednja izmena od urednika:
Najgore što sam video kod 5x jeste ekran koji ima neke delove koji su 5% tamniji (ako i toliko..)
Btw, dva drugara imaju isto 5x i upoređujem ekrane pre koji dan i svi različiti?! :trust:
Jedan malo vuče na plavo, moj malo na žuto, a ovaj treći baš čista bela..

uvek je tako.. tako sam i ja četiri komada Nexus 4 provukao kroz ruke i svi su imali drugačiju belu :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Btw, dva drugara imaju isto 5x i upoređujem ekrane pre koji dan i svi različiti?! :trust:
Jedan malo vuče na plavo, moj malo na žuto, a ovaj treći baš čista bela..
Apolutno normalno, za sve telefone. Mada su na 5x bar kod mene tri komada poprilicno ujednacena, nije kao npr. na samsungu kada sam imao jedan vatreno crven, drugi izrazito plav.

Poslednja izmena:
Tako je i na 6p, jedni se žale na žutilo, drugi na pink tint, trećima je sve super(tu spadam [emoji23])...

Bacivsi samo letimican pogled na par stranica ove teme, da sam neupuceniji, pomislio bih da je telefon tesko njesra, a kvalitet produkcije istog u rangu fabule indijskih filmova. :D

Realno telefon je za ove pare maksimum koji se moze dobiti. Platio sam ga 240e, apsolutno mu nista ne fali za dnevnu upotrebu. Baterija oko 5h SoT, nema ni mikro laga, kamera sjajna ko voli da slika, redovan update, najveca podrska na xda. Kome treba bolji zvucnik, veca rezolucija, staklo/metal i ostale *******cije neka lepo doda lovu pa kupi nesto bolje..

Moglo bi biti bolje u nekim segmentima ali za ove pare, plus siguran apdejt, plus proveren telefon bez nekih vecih proizvodnih problema, nema bolje.

Drugo je to sto kod nas na forumima nexus uvek smeta lg fanovima, jer za iste pare oni dobiju zute fleke i crkavanje.

Poslednja izmena:
Pa dobro eto 6p xD U svakom slucaju kome fale takve stvari ima i to da se kupi ali za vise para :D Za sve ostalo tu je 5x, odradice sve sto treba prosecnom korisniku koji nece svakih 15 min ulaziti da vidi kesiranje :D

Bacivsi samo letimican pogled na par stranica ove teme, da sam neupuceniji, pomislio bih da je telefon tesko njesra, a kvalitet produkcije istog u rangu fabule indijskih filmova. :D
Pa to ide nama u prilog, manje ljudi će ga kupiti ako ga pljujemo, samim tim lakše će se prodati kad krenemo da hvalimo :D

@mironiko

Ima par postova kacio sam i SS. Pogasio sam sve aplikacije da mi ne jedu bateriju dok sam na poslu osim whatsapp-a, ima par stranica pre ove pisali smo o mobile radio usage koji jede bateriju. Elem, koristim ga najvise za dopisivanje, citanje vesti, fb,mesindzer. Slabo slikam, gledam klipove na yt obicno kada sam na wifi kod kuce. Opet kazem, na wifi lagano izvlacim 5 SoT, kombinovano wifi i 4g/3g nesto malo manje, mozda za 20ak min, pola sata.. Slabo drndam fon na poslu, obicno samo whatapp.
Slabo pricam manje od 10 min dnevno.. :D

Nazad
Vrh Dno