Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sve je u brajtnesu,ti bia prosto volis da ti jace svetli ekran a kolegi ocito to smeta.

Bem li ga. Skinem telefon s punjača u 7 ujutru, kačim ga opet uveče oko ponoći. Internet uvek uključen (samo prešaltam s data na wireless u zavisnosti da li sam napolju ili unutra), sinhronizacija uključena, osvetljenje mi je na polovini podeoka (adaptive brightness uključen)...

Jel mogu da dobijem koji je SOT optimalan od do za n5x stock ?

Od 3 do 5 vidis da varira zavisi sta i kako koristis

Sve je u brajtnesu,ti bia prosto volis da ti jace svetli ekran a kolegi ocito to smeta.
Ukljucen mi je adaptive a osvetljenost na 80% probacu da smanjim to jos mada mi ne odgovara kad je tamno

Poslednja izmena od urednika:
Jel drka nekog da kad menja sa cellular data na wifi da kad iskljuci cellular data mora reset da bi radio wifi ?
nece automatski samo pise ime wifi mreze i saved, nece da konektuje...

Meni na Google play services ode do 25%. Treba li da poiskljucujem permissions? Noob pitanje 100% al ajde.. 🙂

Otključaj bootloader, flešuj twrp, flešuj supersu

Velike su nam razlike u sot-u ili ti radis nesto mnogo dobro ili ja radim nesto jako lose. Ja sam full stock inace iz kutije u ruke nista nije dirano sem prebacivanja na N ali i na mm max sota 3.30h-4h
Što ne uradiš bbs log, ne očekuj čuda, ali će ti reći ako nešto značajno odstupa...

Pozdrav sa 5x 🙂 moram reci da sam poprilicno iznenadjen izradom, s obzirom kako su ga svi prozivali 🙂 vise utisaka kasnije

Neka te lepo služi. I ja se razmišljam šta da uzmem. Nexus 5x će raditi kao duplo skuplji telefoni ako ne i bolje od nekih...

16ica crni 270e.. Mrzelo me da cekam 32ku uklapam se i u 16 ja... Ali ono kad predjes sa tw na nexusa... 😀
Hvala Joco postaje ovo best buy polako

Opa, cestitam Nikola. Otarasio si se S6 😀

Šta mislite o kombinaciji 5X 32GB zamena za Note 4 32GB ?

Tu su cenovno ...
Kamera je ok na oba, menjao bih prvenstveno zbog podrške i softvera 🙂

Poslednja izmena:
Pa ne znam bas koliko je pametno. Softver je mnogoo bolji, ostalo diskutabilno. A ima i Note svojih prednosti.

Taj koji pristane, moze u Lazu pravo, ako ga ikad nadjes.[emoji1]

Zašto ?
Većinu korisnika briga za softver, a i ne vide ovo što mi vidimo na forumu ...

Pa ne znam bas koliko je pametno. Softver je mnogoo bolji, ostalo diskutabilno. A ima i Note svojih prednosti.

Šta znam, kontam olovčica (mada ja ne crtam uopšte kao neki u temi) i kao bolja izrada ...
1GB RAM-a je nebitno jer nexus sigurno bolje radi sa 2 nego samsung sa 3 GB RAM-a .
Amoled displej (po meni ni to nije prednost) i veća rezolucija.
Jedino daljinac koji često koristim, ali i na to se navikne čovek.

Sa druge strane podrška i bolji softver, a i malo da se promeni 🙂

Poslednja izmena:
Olovcica je svako ogromna prednost, ali ako je ne koristis onda neka to po strani.
Bolja izrada svakako na strani N4, softver je glupo i porediti, ekran meni licno ne valja na N4 i ti dajem prednost Nexusu. E sad, micro sd je veliki plus, verovatno bolji video, kamera Nexus.
Ima dosta i za i protiv, ali nekako mi ne ide posle N4 na 5x, samo na 6P. 🙂

Pa da, ali te koje je briga za softver, nemaju neksusa, njima je on fuj.[emoji1]

5X ima kod naših operatera pa i može da se nađe ...

Olovcica je svako ogromna prednost, ali ako je ne koristis onda neka to po strani.
Bolja izrada svakako na strani N4, softver je glupo i porediti, ekran meni licno ne valja na N4 i ti dajem prednost Nexusu. E sad, micro sd je veliki plus, verovatno bolji video, kamera Nexus.
Ima dosta i za i protiv, ali nekako mi ne ide posle N4 na 5x, samo na 6P. 🙂

Za 6P treba da se cimam i prodajem pa da doplaćujem + da jurim kako bih kupio 🙂
Olovčica - koristim, ali samo umesto prsta kao i većina ljudi (ne crtam, eventualno nekad selektujem nešto, ali vrlo retko) tako da bih se navikao lako .
microSD - e to je već cimanje i zato ne bih išao na 16GB nikako ...

Slobodno pm ko je zainteresovan 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno