Šta je novo?

LG Nexus 5X

uploadfromtaptalk1457992315173.jpg

uploadfromtaptalk1457992320629.jpg

Ovo je od pre koji dan.

Lepo.. System ispod 900mb na s7 preko 2gb. To sam hteo da vidim

Videcemo kakav ce odnos biti kada android N donese tw funkcije ;)

Poslednja izmena:
Zato jer mi je uradio taj update pa se morao restartovati, jelte.

8 sota svaka cast ja maks 4 na mm sad na n ni toliko

Više pričaš verovatno :)

Verovatno su ti sve vreme popaljeni locations, bluetooth, data?

I meni je sve uključeno, milion messengera (FB, Telegram, Whatsapp, Viber, Hangouts, etc) i uvek izvučem 5h SoT na ukupno 28-29h.

Znači zvuk ništa posebno, truba.
Imaju li nexus-i automatsko osvetljenje?

Adaptive brightness, da.

Za ovakva banalna pitanja imaš Google... Ne znam koji telefon u poslednjih 5 godina nema automatsko osvetljenje.

@eufrat , hvala.
@sysninja, za ovakva pitanja je forum. Šta bi drugo pitao u ovoj temi, za šta je namenjen CZ99?
@hsv, jesi li čio V10?

Gde da cujem V10? :) Od ljudi koje poznajem niko nema V10 a sumnjam da cu ikada videti taj telefon u Va. Pa neko je skoro napisao da zaposleni po BG servisima i prodavnicama dodatne opreme nikada nisu culi za V10 :d

Poslednja izmena:
Ne nexusi nemaju automatsko osvetljenje, boze odakle dolazite samo...

Tačno, ali ima još modela. I ja sam mislio da svi telefoni imaju automatiku, ali sam se ubio tražeći na J5, onda skapirah da nema. Inače taj J5 postao pouplaran kao S2 nekad.

Gde da cujem V10? :) Od ljudi koje poznajem niko nema V10 a sumnjam da cu ikada videti taj telefon u Va. Pa neko je skoro napisao da zaposleni po BG servisima i prodavnicama dodatne opreme nikada nisu culi za V10 :d
Koliko će te oduševiti izrada, toliko te neće oduševiti zvuk, i nisam oduševljen bio osvetljenjem na max.

Znaci prodaja ide samo tako...na kraju cu ja 5x naci za 200e do leta.[emoji1] [emoji1] [emoji1]

@eufrat 8h sot? Ne mogu sad da kopam sony temu, jel ti ono bese ne koristis sinhronizaciju za akaunte? Mislim, oderao si ostale sa identicnim telefonom za duplo, mora biti neka caka tog tipa.

Upravo tako je kod mene, jedino lokaciju povremeno uključim.
Velike su nam razlike u sot-u ili ti radis nesto mnogo dobro ili ja radim nesto jako lose. Ja sam full stock inace iz kutije u ruke nista nije dirano sem prebacivanja na N ali i na mm max sota 3.30h-4h

Nazad
Vrh Dno