Vrh!Oduševljen sam, prosto leti a i baterija mi je skroz dobra, glat izvučem 8 sati SOT.
3h vidiš. Popuniće, ne brini [emoji16]Koliki je uptime i mozes li ovo jos da popunis malo?
3h vidiš. Popuniće, ne brini [emoji16]
Za ovakva banalna pitanja imaš Google... Ne znam koji telefon u poslednjih 5 godina nema automatsko osvetljenje.
samsung J5![]()
Koliko će te oduševiti izrada, toliko te neće oduševiti zvuk, i nisam oduševljen bio osvetljenjem na max.Gde da cujem V10?Od ljudi koje poznajem niko nema V10 a sumnjam da cu ikada videti taj telefon u Va. Pa neko je skoro napisao da zaposleni po BG servisima i prodavnicama dodatne opreme nikada nisu culi za V10 :d
Ne nista od togaVerovatno su ti sve vreme popaljeni locations, bluetooth, data?
Znaci prodaja ide samo tako...na kraju cu ja 5x naci za 200e do leta.[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Upravo tako je kod mene, jedino lokaciju povremeno uključim.Lakacija manje vise ali sync i net obavezno
Velike su nam razlike u sot-u ili ti radis nesto mnogo dobro ili ja radim nesto jako lose. Ja sam full stock inace iz kutije u ruke nista nije dirano sem prebacivanja na N ali i na mm max sota 3.30h-4hUpravo tako je kod mene, jedino lokaciju povremeno uključim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari