Ukljucen mi je adaptive a osvetljenost na 80% probacu da smanjim to jos mada mi ne odgovara kad je tamnoSve je u brajtnesu,ti bia prosto volis da ti jace svetli ekran a kolegi ocito to smeta.
Otključaj bootloader, flešuj twrp, flešuj supersu
Pa kako drugacije, samo rucno
Nema toga vise na 6-ici Munchmallowu.[emoji111]Ljudi, imate li mobile radio active bug na vasim nexusima?
Nema toga vise na 6-ici Munchmallowu.[emoji111]
Što ne uradiš bbs log, ne očekuj čuda, ali će ti reći ako nešto značajno odstupa...Velike su nam razlike u sot-u ili ti radis nesto mnogo dobro ili ja radim nesto jako lose. Ja sam full stock inace iz kutije u ruke nista nije dirano sem prebacivanja na N ali i na mm max sota 3.30h-4h
Pa ne znam bas koliko je pametno. Softver je mnogoo bolji, ostalo diskutabilno. A ima i Note svojih prednosti.
Zašto ?
Većinu korisnika briga za softver, a i ne vide ovo što mi vidimo na forumu ...
Pa da, ali te koje je briga za softver, nemaju neksusa, njima je on fuj.[emoji1]
Olovcica je svako ogromna prednost, ali ako je ne koristis onda neka to po strani.
Bolja izrada svakako na strani N4, softver je glupo i porediti, ekran meni licno ne valja na N4 i ti dajem prednost Nexusu. E sad, micro sd je veliki plus, verovatno bolji video, kamera Nexus.
Ima dosta i za i protiv, ali nekako mi ne ide posle N4 na 5x, samo na 6P.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari