Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sve je u brajtnesu,ti bia prosto volis da ti jace svetli ekran a kolegi ocito to smeta.

Bem li ga. Skinem telefon s punjača u 7 ujutru, kačim ga opet uveče oko ponoći. Internet uvek uključen (samo prešaltam s data na wireless u zavisnosti da li sam napolju ili unutra), sinhronizacija uključena, osvetljenje mi je na polovini podeoka (adaptive brightness uključen)...

Od 3 do 5 vidis da varira zavisi sta i kako koristis

Sve je u brajtnesu,ti bia prosto volis da ti jace svetli ekran a kolegi ocito to smeta.
Ukljucen mi je adaptive a osvetljenost na 80% probacu da smanjim to jos mada mi ne odgovara kad je tamno

Poslednja izmena od urednika:
Jel drka nekog da kad menja sa cellular data na wifi da kad iskljuci cellular data mora reset da bi radio wifi ?
nece automatski samo pise ime wifi mreze i saved, nece da konektuje...

Meni na Google play services ode do 25%. Treba li da poiskljucujem permissions? Noob pitanje 100% al ajde.. :)

Otključaj bootloader, flešuj twrp, flešuj supersu

Imas I Nexus toolkit PA mozes I s njim

Ljudi, imate li mobile radio active bug na vasim nexusima?

Velike su nam razlike u sot-u ili ti radis nesto mnogo dobro ili ja radim nesto jako lose. Ja sam full stock inace iz kutije u ruke nista nije dirano sem prebacivanja na N ali i na mm max sota 3.30h-4h
Što ne uradiš bbs log, ne očekuj čuda, ali će ti reći ako nešto značajno odstupa...

Pozdrav sa 5x :) moram reci da sam poprilicno iznenadjen izradom, s obzirom kako su ga svi prozivali :) vise utisaka kasnije

Neka te lepo služi. I ja se razmišljam šta da uzmem. Nexus 5x će raditi kao duplo skuplji telefoni ako ne i bolje od nekih...

16ica crni 270e.. Mrzelo me da cekam 32ku uklapam se i u 16 ja... Ali ono kad predjes sa tw na nexusa... :D
Hvala Joco postaje ovo best buy polako

Opa, cestitam Nikola. Otarasio si se S6 :D

Šta mislite o kombinaciji 5X 32GB zamena za Note 4 32GB ?

Tu su cenovno ...
Kamera je ok na oba, menjao bih prvenstveno zbog podrške i softvera :)

Poslednja izmena:
Pa ne znam bas koliko je pametno. Softver je mnogoo bolji, ostalo diskutabilno. A ima i Note svojih prednosti.

Taj koji pristane, moze u Lazu pravo, ako ga ikad nadjes.[emoji1]

Zašto ?
Većinu korisnika briga za softver, a i ne vide ovo što mi vidimo na forumu ...

Pa ne znam bas koliko je pametno. Softver je mnogoo bolji, ostalo diskutabilno. A ima i Note svojih prednosti.

Šta znam, kontam olovčica (mada ja ne crtam uopšte kao neki u temi) i kao bolja izrada ...
1GB RAM-a je nebitno jer nexus sigurno bolje radi sa 2 nego samsung sa 3 GB RAM-a .
Amoled displej (po meni ni to nije prednost) i veća rezolucija.
Jedino daljinac koji često koristim, ali i na to se navikne čovek.

Sa druge strane podrška i bolji softver, a i malo da se promeni :)

Poslednja izmena:
Olovcica je svako ogromna prednost, ali ako je ne koristis onda neka to po strani.
Bolja izrada svakako na strani N4, softver je glupo i porediti, ekran meni licno ne valja na N4 i ti dajem prednost Nexusu. E sad, micro sd je veliki plus, verovatno bolji video, kamera Nexus.
Ima dosta i za i protiv, ali nekako mi ne ide posle N4 na 5x, samo na 6P. :)

Pa da, ali te koje je briga za softver, nemaju neksusa, njima je on fuj.[emoji1]

5X ima kod naših operatera pa i može da se nađe ...

Olovcica je svako ogromna prednost, ali ako je ne koristis onda neka to po strani.
Bolja izrada svakako na strani N4, softver je glupo i porediti, ekran meni licno ne valja na N4 i ti dajem prednost Nexusu. E sad, micro sd je veliki plus, verovatno bolji video, kamera Nexus.
Ima dosta i za i protiv, ali nekako mi ne ide posle N4 na 5x, samo na 6P. :)

Za 6P treba da se cimam i prodajem pa da doplaćujem + da jurim kako bih kupio :)
Olovčica - koristim, ali samo umesto prsta kao i većina ljudi (ne crtam, eventualno nekad selektujem nešto, ali vrlo retko) tako da bih se navikao lako .
microSD - e to je već cimanje i zato ne bih išao na 16GB nikako ...

Slobodno pm ko je zainteresovan :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno