Najgore od svega je cena i ova pisanja da zvučnici nisu ništa posebno, a zbog njih su ivice uništili...
[youtube]n_cef4gJ7jM[/youtube]
Realno su se osramotili sto se tice displeja,mada sam to od njih i ocekivao..prvih 5min klipa.
Mada mozda je tako zato sto vuce na zutu ? Ali opet, uglovi gledanja [emoji15] [emoji15]
Samo da podsetim da honor 7 full alu kosta oko 300$.(oko 300e u eu)
Jel ima neko ovo da gleda malo objektivnije, ili je svima kiselo grožđe?
OK prosečni su, reci mi šta to drugi imaju što ih izdavaja iz proseka? I koji su to po tebi telefoni bolji.Nije tacno nego su neki od vas previse zapaljivi i pristrasni kada se radi o nexusu pa vam se svaki negativan komentar cini kao trolovanje ali to je normalno ima takvih i u samsung i u apple temi.
Edit: ^ Nisam prepisivao. :d
6P (na osnovu onoga sto je dostupno na internetu) mi deluje kao jedan od najboljih i najkompletnijih Android uredjaja u zadnjih par godina. Ne postoji nista sto kvari utisak toliko da odbije od kupovine. Naravno treba jos sacekati a ko moze i da proba telefon ali pricam na osnovu onoga sto sam odgledao/procitao kao i svi sto komentarisemo.
Jedino ta dijagonala koja nije mala kao i sam telefon, to moze da bude najveci problem. I S810 me brine po malo, jer telefon je izbacen u ne bas sjajnom periodu jer stize S820.
OK prosečni su, reci mi šta to drugi imaju što ih izdavaja iz proseka? I koji su to po tebi telefoni bolji.
Od 6p mi je bolji i s6 i note 5 od 5x mi je bolji moto x 2015 ne racunam sw jer je to stvar licnog ukusa gledam samo hw i dizajn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari