Ogromno je ovo čudo čak i u rukama crnje... Koliko god mi se sviđao, mislim da ću ove godine uraditi nešto što već duže vreme razmišljam - wait for it - da pređem na iPhone 6s

Zašto? Pa recimo da se odmorim malo od Androida, tolike godine sam na istom, mora neka promena da dođe. Da, i dalje smatram da je Nexus vrh što se tiče softvera, i super je Android, ali zaista sam prestao skroz da bakćem kernelima, custom romovima, rootovanjem, sve ono što me je nekad toliko privlačilo. Sad me sve to mnogo manje zanima, customizacija i sve to, sve manje vremena i volje da se igram sa tim stvarima. Pre neki dan sam baš nešto morao jednom rukom da koristim telefon, i skapirao sam da mi je 5 inča taman za tako nešto, sve preko toga moram obe ruke da koristim ili baš da razvlačim palac..
Tako da, koliko god ne volim Apple fenboje i njihov način rezonovanja, mislim da ću preći na iPhone 6s. Da budemo jasni, baš nikada meni iPhone nije smetao, postojale su neke nelogičnosti oko njega koje su mi smetale, ali sve one prepirke u prošlosti nisu prouzrokovane Apple-om kao kompanijom ili konkretno telefonom, već tim smug elitističkim stavom pojedinaca koji koriste Apple proizvode. Vremena se menjaju, mišljenja se menjaju, čekao sam novi Nexus da mi pruži promenu koju čekam dve godine, neki ugprade sa Nexus 5, a ispostavilo se da mi je 5X premali upgrade, a da je 6P prevelik, baš šteta... Zato sam i prodao Note 3 jer nisam mogao bez torbice da ga nosim, sad da se ponovo vratim na to sa 6P, mislim da ne bih mogao. Šta znam više, možda je došlo vreme da pređem na novu platformu, tranzicija će možda biti teška, ali šta da se radi