Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ne mogu jer je "vencanica"(a nemam love za bacanje) ,ali sam zato siguran da ovaj lg ne bih uzeo ni da je 250e :)

Najgore od svega je cena i ova pisanja da zvučnici nisu ništa posebno, a zbog njih su ivice uništili...

Koliko sam video rečeno je da nisu bassy, a to apsolutno ništa ne znači.

[youtube]n_cef4gJ7jM[/youtube]

Realno su se osramotili sto se tice displeja,mada sam to od njih i ocekivao..prvih 5min klipa.

Mada mozda je tako zato sto vuce na zutu ? Ali opet, uglovi gledanja [emoji15] [emoji15]

Samo da podsetim da honor 7 full alu kosta oko 300$.(oko 300e u eu)

Uzimaj honor. Meni 5x vredi 100e više samo zbog softvera.

Lik sa xda. 6p. Sta znam,def ima potencijala. Vidim ovom liku svo vreme stoji wi fi skeniranje.

uploadfromtaptalk1445296312829.jpeg

uploadfromtaptalk1445296321857.jpeg

Adaptive brightness on halfway, LTE 95% of the time. Hspa + the other 5%

Poslednja izmena:
:trust:

[YOUTUBE]Mt_WJGL7SiA[/YOUTUBE]

Na koju foru je ovolika razlika? Ne znam da li tripujem ili vidim neki lag cak i na 6P? A displej kao da se iz amoleda pretvori u lcd.. (pocetak klipa, u prvih 60 sek.)

Poslednja izmena:
Boles [emoji15]

Inace i na jednom drugom klipu sam primetio da 5x ne pokazuje dobre rezultate u multitaskingu.

Poslednja izmena:
Pa sta butuje toliko kao da ima win95, pa sta bi bilo da ima nesto od bloota i clock widget ne bi ga upalio za 2 sata :).

Možda tripujem ali mi po ovome 5X ne djeluje puno brži od Nexus 4.
Neko je u komentaru na video napisao: my nexus 5 2013 did that same thing faster.

Ja bi rekao da ih ponovo neka enkripcija ubija. Pošto sada sam probao i moj fon odradi ovo za 61-62 sekunde, i sve je u ramu.

Poslednja izmena:
Da li ima sanse da se ovi nadju kod nasih operatera u ponudi? Mts konkretno

Jel ima neko ovo da gleda malo objektivnije, ili je svima kiselo grožđe?

Jok, sto je bolji upgrade to se vise pisa po telefonu kroz teme....Ja licno ne znam sta ste ocekivali ove godine. U odnosu na prethodne generacije NE POSTOJI stavka koja je kod ovogodisnjih Nexusa losija za razliku od velike vecine drugih proizvodjaca.

Imate jeftiniju verziju vrijednu tih 30$ razlike koja cilja identicne kupce kao i Nexus 5 kad je izasao.

Imate premium fablet za one koji zele vise.

Ima jedan "dlakavi" izraz za ove stvari ali nije za forum....

Sasvim prosecni telefoni sa MNOGO konkurencije. 5x da ima 3gb rama oprao bi pod sa 6p sto se prodaje tice,naravno to su znali pa su zato i stavili 2gb i tako realno unistili oba telefona, ako na to dodamo i jaku cenu.

6P je sve samo ne ''prosecan telefon'' ;)

Poslednja izmena:
Ne razumijem se bas nesto mnogo u telefone, ali imam "neko" iskustvo u posjedovanju istih :) , raznih proizvodjaca i velicina, preko S, S2, S3, N4, G2, G3, 1520, Z3, Note 4, S6, P8. Nexus 6P je mnogo dobar fon, konacno je Nexus objedinio sve, kameru, izradu, hw i sw. Nikada do sad google nije izbacio ovakav Nexus, niti bilo ko od drugih proizvodjaca svoj model. Napokon postoji fon sa vrhunskim softverom i uz to vrhunskim hw i camerom. I to od koga, Huawei-a. Po meni, jako dobro odradjen posao. Ja ne znam ljudi sta hocete vise? Pa i baterija je u danasnje vrijeme sam vrh, ako izuzmemo suludu bateriju Z2 i Z3 koje se vjerujem nikada vise nece ponoviti.
Po meni, jedina i nepremostiva mana, opet kazem za mene, je velicina uredjaja. Ovo je mnogo veliki telefon. 5.7" a pri tome je 0.6mm veci od Note 4. AKo ga iko ne zeli, to je vjerujem jedno zbog velicine.

Edit: ^ Nisam prepisivao. :d

6P (na osnovu onoga sto je dostupno na internetu) mi deluje kao jedan od najboljih i najkompletnijih Android uredjaja u zadnjih par godina. Ne postoji nista sto kvari utisak toliko da odbije od kupovine. Naravno treba jos sacekati a ko moze i da proba telefon ali pricam na osnovu onoga sto sam odgledao/procitao kao i svi sto komentarisemo.
Jedino ta dijagonala koja nije mala kao i sam telefon, to moze da bude najveci problem. I S810 me brine po malo, jer telefon je izbacen u ne bas sjajnom periodu jer stize S820.

Poslednja izmena:
Nije tacno nego su neki od vas previse zapaljivi i pristrasni kada se radi o nexusu pa vam se svaki negativan komentar cini kao trolovanje ali to je normalno ima takvih i u samsung i u apple temi.

realno, najbolji Nexus do sada. Kratko i jasno.

Nije tacno nego su neki od vas previse zapaljivi i pristrasni kada se radi o nexusu pa vam se svaki negativan komentar cini kao trolovanje ali to je normalno ima takvih i u samsung i u apple temi.
OK prosečni su, reci mi šta to drugi imaju što ih izdavaja iz proseka? I koji su to po tebi telefoni bolji.

Edit: ^ Nisam prepisivao. :d

6P (na osnovu onoga sto je dostupno na internetu) mi deluje kao jedan od najboljih i najkompletnijih Android uredjaja u zadnjih par godina. Ne postoji nista sto kvari utisak toliko da odbije od kupovine. Naravno treba jos sacekati a ko moze i da proba telefon ali pricam na osnovu onoga sto sam odgledao/procitao kao i svi sto komentarisemo.
Jedino ta dijagonala koja nije mala kao i sam telefon, to moze da bude najveci problem. I S810 me brine po malo, jer telefon je izbacen u ne bas sjajnom periodu jer stize S820.

hahaha, bilo je u isto vrijeme, sto jest jest :)

Ovo nam treba, 6P prepakovan u ovo kuciste sa 5.2'' ekranom

huawei-honor-7-2.jpg

Samo pozadi umesto Honor da pise Nexus :D

OK prosečni su, reci mi šta to drugi imaju što ih izdavaja iz proseka? I koji su to po tebi telefoni bolji.

Od 6p mi je bolji i s6 i note 5 od 5x mi je bolji moto x 2015 ne racunam sw jer je to stvar licnog ukusa gledam samo hw i dizajn.

A po čemu ti je bolji npr. s6? Da je 6p sasvim prosečan pored s6?

Pa sta radis sa hw-om i dizajnom kod tih koje si pomenuo?

Samo ih gledas na stolu i buljis u tabele sta koji ima od komponenti?

Jesi li svejstan da jedan Nexus 5 radi podjednako brzo kao i jedan S6 out of box ?

Od 6p mi je bolji i s6 i note 5 od 5x mi je bolji moto x 2015 ne racunam sw jer je to stvar licnog ukusa gledam samo hw i dizajn.

S6 sam imao. Multitasking 0 bodova. Tupavi TW, baterija slaba. Uopste nije fluidan. Posle 3 mjeseca pokvario mi se OIS na kameri. Po meni, P8 za klasu bolji telefon od S6.

Naravno da sam svestan i to je cinjenica kad sam ja to poricao? Samo sam rekao da postoji razlog zasto je to tako.

Nazad
Vrh Dno