telep
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2007
- Poena
- 765
Pa nexus 5 u svakom slucaju radi mnogo lepse od s6, fluidnost, multitasking.Dajte bre ljudi upoređujete Nexus 5 i S6![]()
Pa nexus 5 u svakom slucaju radi mnogo lepse od s6, fluidnost, multitasking.Dajte bre ljudi upoređujete Nexus 5 i S6![]()
Kamera vredi x3 cijene?? Te fotke gledate na 80" tv-u svakodnevno? Saljete ih negdje nekome? Prodajete??
Kacite ih po soc mrezama u najboljem slucaju
Nego, ima li novih vesti iz Telenora, pa da se sami uverimo u prednosti i mane?
Shodno razlici u hardveru cena je očigledna između ta dva telefona, nisam ni pričao o tome. Decko je započeo po 5 put istu priču i dalje mi nije naveo šta mu je na s6 toliko bolje od 6p, da bi 6p bio prosečan.Softver bolji to niko ne spori (mada niko ne može reći da S6 ne radi brzo) , ali hardver!?
Kamera![]()
Shodno razlici u hardveru cena je očigledna između ta dva telefona, nisam ni pričao o tome. Decko je započeo po 5 put istu priču i dalje mi nije naveo šta mu je na s6 toliko bolje od 6p, da bi 6p bio prosečan.
Can lag at times
Auuu, koliko nebuloza. Korisniji SW?! Nisam znao da odustvo multitaskinga moze biti korisno.Kamera, ekran, procesor, pozicija senzora za otisak prsta, q charging, wirles charging. Licno meni: lepsi dizajn, korisniji sw, kompaktniji.
Upravo tako. Mjerkam G4 koji nema puno manji ekran a uređaj je kraći za više od 1 cm.Po meni, jedina i nepremostiva mana, opet kazem za mene, je velicina uredjaja. Ovo je mnogo veliki telefon. 5.7" a pri tome je 0.6mm veci od Note 4. AKo ga iko ne zeli, to je vjerujem jedno zbog velicine.
I meni je cudno da je lg pristao da uradi ovakav telefon.
Ovo prosto nije istina.. Nexus 6 proslogodisnji je uvecan moto x 2013 i nema nikakve veze sa smernicama googla sto se tice dizajna. Tako da ta prica pada u vodu.Isto tako verujem da su oba proizvođača dobila skoro gotove specifikacije kako će telefoni izgledati i kakve će performansi imati.
Ovo prosto nije istina.. Nexus 6 proslogodisnji je uvecan moto x 2013 i nema nikakve veze sa smernicama googla sto se tice dizajna. Tako da ta prica pada u vodu.
Jedino da je bas google hteo taj dizajn moto x sto je smesno.. Plus je taj nexus 6 rebrendiran motorola telefon koji se prodavao u brazilu i kini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari