I meizu ima los multitasking, čak i jos gori od xiaomija.Nijeto je njihova ahilova peta.. Kada bi to popravili bili bi makar 5 puta bolji. Mada ce to tesko da se desi,kinezi su navuceni na dugme clear all i posle ona not koja ti napise koliko je oslobodjeno rama [emoji15] [emoji15]
Zato je meni meizu mnogo bolji kinez.. Memoriju puni do kraja i to dugme za ciscenje memorije uopste ne postoji.
Ovo je tezak ot ali nije lose za znati![]()
Kacio sam mi4 3gb rama protiv meizu nekog od 2gb i ovaj ga oduvao.. Mi4 sa 3gb drzi 3apk u memoriji kao s6 dok meizu otvara drugi krug ladno. Ne mogu sada nadjem taj post i klip..I meizu ima los multitasking, čak i jos gori od xiaomija.
Veruj mi na rec, i jedan i drugi su mi tu. Nego sad izvinite na off, jel ti zujao mikrofon na mi4 dok se snima video?Kacio sam mi4 3gb rama protiv meizu nekog od 2gb i ovaj ga oduvao.. Mi4 sa 3gb drzi 3apk u memoriji kao s6 dok meizu otvara drugi krug ladno. Ne mogu sada nadjem taj post i klip..
Radice ali do kada? Ko planira da koristi duze 2GB i nije bas najsrecniji izbor.
Bukvalno sam to i rekao. Ne znam koliko cu zadrzavati fon. Moze se desiti 6 meseci, moze godinu i po, dve. Nikad ti ne znas i kad ce Google da ima zahtevniji os i da vuce vise rama ili opet neki bug.
Trenutno jeste dovoljno ali ko ti garantuje da ce duzi period biti tako? Aplikacije ce vremenom biti sve teze, sistem takodje i dodjosmo do toga da 2GB vise nije dovoljno.radiće koliko hoćeš, nema tu nikakve brige. LP zauzima 300-400 mb rama na nexusu, imaš 1500 mb za tvoje aplikacije. ako opet ima bug kao na 5.0 nije ti ni 5 gb dosta, tad prodaš đubre i kupiš neki kršteni telefon, ili vratiš neki stariji rom bez buga
2 gb je najmanji problem na ovom nexusu tj nije problem uopšte.
Nece preko noci ali u jednom trenutku hoce. Ali, ko drzi 2 aplikacije u ramu njemu ce jos 100 godina da bude dovoljno. Meni se i na 3GB desava reloading povremeno.mlatite praznu slamu samo da biste na nešto kukali, ako sad imaš 1500 mb slobodno to neće preko noći postati 500![]()
mlatite praznu slamu samo da biste na nešto kukali, ako sad imaš 1500 mb slobodno to neće preko noći postati 500![]()
@Gizmo
Mogao si da promenis naziv teme u lg nexus 5x i huawei nexus 6p ?![]()
Kako onda 2 GB nisu problem na Nexus 4, izašao je prije tri godine i evo novi Androidi i nove aplikacije a i dalje je meni na njemu oko 0.8-1 GB slobodno. Samim tim ne vidim potrebu za više od 2 GB. Jedino ako novi Androidi odjednom baš postanu gladni RAM-a, ali to se nije desilo prethodnih godina.Trenutno jeste dovoljno ali ko ti garantuje da ce duzi period biti tako? Aplikacije ce vremenom biti sve teze, sistem takodje i dodjosmo do toga da 2GB vise nije dovoljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari