Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ista kolicina RAM memorije na ajfonu i na nexusu. Jel to nekad bilo?

bilo 2010., iphone 4 i nexus s :D

Pa bolje i to nego samo da ponude od 2GB...jeste to Nexus, ali je malo glupo, ljudi ce nexuse kupovati sledeće godine kada ce standard biti 4GB a i ne bi me cudilo i da neki sajko kinezi krenu sa 5GB

Kako je bolje? Ovako ce verzija 3/32 da kosta lupam 500e, a 2/16 ~400e. A da su obe od 3gb razlika bi bila mozda 50e. Meni je 16gb sasvim dovoljno i naravno da cu pre izabrati tu verziju, em sto je jeftinije, em mi odgovara vise. A da je razlika 2-3, hteo bih verziju od 3gb, ali je ona skuplja 100e, a verzija od 2gb mi ne odgovara, i na kraju nista od telefona. Isto kao kod G3, nisam ni obracao paznju, vidim da je 16gb mnogo jeftinije, reko' taman mi je to, kada posle provalim da ima samo 2gb, u odnosu na verziju od 32gb sa 3gb, koja je daleko skuplja.

Ali ako to tebi odgovara ne znači da odgovara svima.
Bolje da drugi bude 3/32, nego da oba budu sa 2 gb.

The new phones from Google that will more than likely be announced at the end of this month, will be called the Nexus 5X and Nexus 6P, according to a reliable source. The name Nexus 5X has been in rotation around the internet for the past couple of weeks when referring to the name of the LG-made Nexus, but we now know that the Huawei model will be called the Nexus 6P. 

We may be able to share additional info as we get closer to the event, but our source has told us that the codenames of “bullhead” and “angler”are indeed accurate, as is this leak for the LG Nexus 5X and this leak for the Huawei Nexus 6P (image on the left).

http://www.droid-life.com/2015/09/18/googles-new-phones-will-be-called-nexus-5x-and-nexus-6p/

Moze i da se promeni naziv teme u lg nexus 5x i huawei nexus 6p :)

Poslednja izmena:
Why not just name Nexus phones after whatever newest software debuted that year and call them the 5M and 6M? Next years would be the 5N and 6N or whatever size they go with.

Komentar objasnio :)

Lg nexus(bullhead) / huawei honor nexus (angler)

Danilo ti si živ... Ja rekoh povukao se u ilegalu posle ip6s teme... [emoji23] Ja sam zaradio dve opomene...
Ljudi kada zvanično izlaze nexusi?

Danilo ti si živ... Ja rekoh povukao se u ilegalu posle ip6s teme... [emoji23] Ja sam zaradio dve opomene...
Ljudi kada zvanično izlaze nexusi?
Сви су једнаки, само су неки "једнакији" ;)

Баш ме брига нама ни из џепа ни у џеп, власницима форума је друга прича јер форум губи на квалитету годинама ...

Inače baš sam se ohladio od ovih Nexus telefona - razumem da Google živi od servisa i softvera, ali osim toga ja gledam i hardver :)

Ovolike ivice me podsećaju na jeftine Alcatel telefone, još ako baterija i kamera podace ne vidim osim softvera nijedan razlog za toliku cenu...

Izludeo sam tada. :) Šta razmišljaš sledeće, lg "class"? Odmah sam rekao za nexus da sam očekivao više. Ali ajde da sačekamo 29...[emoji18]

Poslednja izmena:
Da sačekamo 10 dana - mada 90% je to to što se tiče Nexus-a :)

Mozda smo sada vec razmazeni sa malom bezelima, pa nam se cini da je ovo preveliko. Kada budu slike uzivo, tad je najbolje suditi, jer ni N5 nema nesto bolje bezele, a eto opet jedan od najlepsih telefona.
Mene sada jedino zanima da li ce neko kod nas imati u ponudi barem jedan telefon.

Istinu zboris. Bas sam detaljnije gledao ove slike od napred i def bezeli losije stoje huawei nexusu ,nekako ga previse izduzuje.
Ovaj bezel donji kod lg nexusa deluje da je za nijansu veci od ovog kod n5,sto da kazemo moze nekako da prodje.

Lg nexus mozda bude imao telenor ili vip kao sa nexus 5 sto je bilo ?

Huawei mozda mts jer su u odlicnim odnosima,mada nexus je to..

Telenor je imao N5, ali nesto mi je u magli za Vip, vise mi se cini da je Mts imao. Samo se nadam da, ako bude nesto, da ne preteraju sa cenama, mada znam da se nadam uzalud. Meni u ovom trenutku najvise odgovara da bude u Telenoru, pa ako bude nesto razumno, prodam N5 i uzmem preko njih, inace drugacije ne bih mogao. Mada kada vidim da svi redom propustaje ove nove Motorole, zaista ce biti tesko da uzmu i Nexuse. Jedino to sto kazes da je Mts sa Huawei dobar, al' ono... Mozda i uzmu Lg jer je Lg, a ne Motorola kao za N6.

Vidim narod se naostrio da gleda predstavljanje. Ne znam kako ih to ne smara, pogledas krajnju specifikaciju i sacekas da vidis praksu i to je to. Na svako prezentaciji na kojoj sam bio, sve je bajno i sjajno. Mene papir i izgled ne zanimaju.[emoji1]

Pa dobro, neko to voli. Ja obicno ne gledam, jedini i prvi put sam gledao kada su predstavljali S6/Edge i to sasvim slucajno, na tviteru video link i pogledao predstavljanje, nista drugo nisam ni imao da radim u tom trenutku. A ovo sada planiram jer ipak je to Nexus.

Ja gledam sve koje stignem sem samsung predstavljanja.. Ona me ubiju u pojam cim vidim tw i senzor za otkucaje srca :)

Lako ti je sada kada je subota vece ;)

Bas me interesuje koliko ce da kosta ta verzija. 800$ fazon :)

Edit:

The LG phone will be offered in somewhat disappointing 16GB and 32GB capacities

Poslednja izmena:
I na kraju ce kao jeftiniju varijantu da prepakuju Nexus 5 i prodaju ga 100$ vise??? ....

@fkloznica
Neka da neko pokrije i vikend:)

Jel ovo na Huawei nexusu staklo celom dužinom kod kamere?

Deluje tako :)

Da bacim moje misljenje u vezi cene :)

Lg nexus 16gb - 349$ ( eventualno 400)
Lg nexus 32gb - 399$ ( eventualno 450)

Huawei nexus 64gb - 549$
Huawei nexus 128gb -649$

Imam neki osecaj da ce bataliti 32gb za huawei model :) mada je na onoj slici iz bootloadera pisalo 32gb.. Hmm

Malo mi je to kontradiktorno da Nexus ima bas toliko memorije. S jedne strane promovisu i "namecu" svoje cloud servise i strimovanje sadrzaja, a sad daju ovoliko prostora. Napredak jeste, ali ne znam da li nekome zaista toliko treba memorije, da li ce uopste 3gb rama moci da izdrzi toliko.

Malo mi je to kontradiktorno da Nexus ima bas toliko memorije. S jedne strane promovisu i "namecu" svoje cloud servise i strimovanje sadrzaja, a sad daju ovoliko prostora. Napredak jeste, ali ne znam da li nekome zaista toliko treba memorije, da li ce uopste 3gb rama moci da izdrzi toliko.

What?

Ako ima 4k video i 32gb je malo.

I ja sad vidim sta sam napisao.......
Ne znam zaista koliko ljudi cesto prave snimke, ja eto 5 godina koristim android i mogu na prstima jedne sake da nabrojim koliko puta sam napravio snimak. A pogotovo sto se Nexus ne reklamira kao drugi telefoni, da se izrazim vec bezveze, kao "licni" telefoni, vec kao nesto brzo, pouzdano i jednostavno, a ne za cuvanje uspomena i slicno. Mozda imam pogresan utisak, ali eto cini mi se da vecina koji poseduju Nexus ne prave bas cesto snimke. A i isti ti su vise zainteresovani za tehnologiju pa se bar razumeju malo u to, pa prave bekap fajlova, kako na cloudu, tako i na racunarima i odrzavaju telefon.

Nazad
Vrh Dno