Šta je novo?

LG Nexus 5X

Isto mislim - podjednako ružan :)

original.jpg
Stvar ukusa meni je ipak 2013 ljepši zbog gornjih blago zarobljenih horizontalnih strana.
Ipak, nije ovo meni ružno. A svakako će da ide u silikon.

Poslednja izmena:
Meni se dopada kako izgleda.
Ako ne bude nekih vecih problema oko kontrole kvaliteta i ako baterija bude bar solidna verovatno cu ga uzeti.

http://www.phonearena.com/news/Zaub...hat-it-will-feature-a-5.5-inch-screen_id73449

Huawei Nexus 6. Based on the different listings, it would appear that the phone has 3GB of RAM, 32GB of Samsung EMMC, LTE connectivity, and a 5.5-inch screen. Each unit is valued at $645 USD.

Nisam oduševljen iskreno - treba da prodam note 4 za 390-400€ i da dodam još 250 da bi kupio Huawei sa grbom i kamerom koja je lošija od ove koju trenutno imam :(
Već imam 3GB rama i bolji amoled displej nego što će biti u Huawei modelu...
Čini mi se da će ovaj Huawei proći sa ovom cenom kao Nexus 6.

Poslednja izmena:
Mene zanima kakvu će kameru i trajnost baterije imati novi Nexus 5 u odnosu na Nexus 4 koji sad imam pa će od toga ali ponajviše od cijene zavisiti da li ću zamišljati o njemu. Ako zaključim da se zamjena ne isplati onda ništa.

Mada bi bilo lijepo i da bude brži od N4, meni je N4 dobar ali bih rado da su kamera i baterija bolji, pa onda brzina. A mislim da bi mi odgovarala i nešto veća veličina kod novog N5.

Da li je sadašnji Nexus 5 primjetno brži od Nexusa 4? Ne mislim na testove nego na realan svakodnevni rad.

Brzi jeste ali nista epohalno. N4 je i dalje sjajan.

Jeste, i zato bi novi N5 morao baš da briljira, a prije svega cijenom, da bih smatrao da se isplati da pređem na njega. Tehničku robu mijenjam tek kad nova stvar bude baš osjetno bolja od prethodne, tako da inače preskačem nekoliko generacija. Mala unapređenja me ne zanimaju, a hvala Bogu nisam ni od onih koje psihološki povuče da moraju da imaju najnoviji model.

Jedino softver što će biti fenomenalan - hardver mene razočarava :(

Bukvalno treba da doplatim da bi dobio lošiju kameru/bateriju/displej, ogromne bazele...

http://www.phonearena.com/news/Zaub...hat-it-will-feature-a-5.5-inch-screen_id73449

Huawei Nexus 6. Based on the different listings, it would appear that the phone has 3GB of RAM, 32GB of Samsung EMMC, LTE connectivity, and a 5.5-inch screen. Each unit is valued at $645 USD.

Nisam oduševljen iskreno - treba da prodam note 4 za 390-400€ i da dodam još 250 da bi kupio Huawei sa grbom i kamerom koja je lošija od ove koju trenutno imam :(
Već imam 3GB rama i bolji amoled displej nego što će biti u Huawei modelu...
Čini mi se da će ovaj Huawei proći sa ovom cenom kao Nexus 6.

- Ti mora da si drogeras.. :D

Poslednja izmena:
Mogu da kupim neki nexus, vjerovatno jeftiniju varijantu, jer mi je brat otisao za NewYork. Jedino sto me da kazem brinu te prve serije, da se ne moram peglati sa vracanjem i ostalim zezancijama, to bi vec bio problem. Daj LG izbaci neki beton telefon u prvim serijama. [emoji108] [emoji12] [emoji3]

Interesuje me Loznica, kako se on uklapa u 645$?

Ja se radujem novom LG Nexusu 5 da zamenim svoj stari N5. Nemam neka ogromna očekivanja, radovaću se ako baterija bude barem malo bolja, ako ne i to će da se preživi. Najviše ga čekam zbog toga što će cena biti koliko toliko normalna. Razmišljao o S6 Edge+, ali cena je zaista previše bezobrazna kod operatera. Uz Prenesi i Surfuj Extra paket koji košta 2000 din mesečno očekuju da iskeširam 93 hiljade za telefon, pazi da hoću, bezobrazluk...

^U vip-u ti je uz ultra tarifu (2200din) 72 hiljade... :) To je "najpovoljnije".

Da, prosto te zove da ga kupiš koliko je povoljno :)

Kakve su sanse za dual sim varijantu, sta mislite?

Iphone 6 ima još izbacenije sočivo.
Kada sam ga uzeo u ruke ,prvo što mi je palo na pamet je da će baš morati da se pazi kad se bude vadio na astal . Kod Nexusa će sve srediti silikon a Iphone u silikon ne ide- to je kao da čačkas nos u rukavicama !

Prilozi

• iphone-6-camera.jpg
    iphone-6-camera.jpg
    509.6 KB · Pregleda: 246
Poslednja izmena:
Ali iPhone svakako ima sa if staklo, pa nije za uporediti.

Cisto sumnjam da je to tacno. Telefon dizajniran za M, M dizajniran za telefon. Tako da, ako je uopste pomeren za sledecu godinu, nece biti slican ovom sto je sada trebalo da izadje.

Vrh Dno