Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ja sam jedan od "tih" koji ima/o sve Nexus telefone osim keca i četvorke i gle čuda, bekapujem fotke i video ali volim i da koji zadržim i na telefonu. 16GB mi je malo... napravih grešku na Galaxy Nexusu i ponovih je na 5-ci.[emoji36]

Kad sam imao nexus 4 16gb mi je bilo knap, sa g2 mi bi malo.

Meni je sasvim dovoljno. Ali ne fotam puno, muziku ne drzim na fonu, jer imam iPod.

Gledam sada ovaj danas predstavljeni xiaomi mi4c.
138- 69.6 - 7.8mm i 3000mah baterija u njemu. Koja impresivnost.. Doduse nema bezicno punjenje i senzor za otisak kao lg nexus model.

Znaci kinezi daju za 200$ 16gb/2gb s808 i za 235$ 3gb/32gb s808 mi4c.

Isto je ceo u plastici kao lg nexus.. Nema ois,stereo zvucnike ,i citac otiska ali ima vecu bateriju , ir blaster i dual sim podrsku.

Steta sto ce lg nexus biti duplo skuplji

Poslednja izmena:
Nema ni cist Android, sto je vrlo bitno ako poredis sa Nexusom. Ali da za mnogo manje para dobijes iste spec, to stoji.

Ne vjerujem da radi mnogo gore od stock Androida....Na takvom hw-u sigurno dobro radi.

MIUI i multitasking, dva neprijatelja. Jedino ako se nesto drasticno promenilo u zadnjih mesec dva.

Nije :) to je njihova ahilova peta.. Kada bi to popravili bili bi makar 5 puta bolji. Mada ce to tesko da se desi,kinezi su navuceni na dugme clear all i posle ona not koja ti napise koliko je oslobodjeno rama [emoji15] [emoji15]

Zato je meni meizu mnogo bolji kinez.. Memoriju puni do kraja i to dugme za ciscenje memorije uopste ne postoji.

Ovo je tezak ot ali nije lose za znati :)

Poslednja izmena:
Gledam sada ovaj danas predstavljeni xiaomi mi4c.
138- 69.6 - 7.8mm i 3000mah baterija u njemu. Koja impresivnost.. Doduse nema bezicno punjenje i senzor za otisak kao lg nexus model.

Znaci kinezi daju za 200$ 16gb/2gb s808 i za 235$ 3gb/32gb s808 mi4c.

Isto je ceo u plastici kao lg nexus.. Nema ois,stereo zvucnike ,i citac otiska ali ima vecu bateriju , ir blaster i dual sim podrsku.

Steta sto ce lg nexus biti duplo skuplji

Ovo je bolje porediti sa onim HTCom koji je isti, a košta 2.5 puta više.

Ne znam kako mozes po ovim slikama da izvalis kolika je kutija ? :) mada deluje da je veca ,to jest ista kao za n6.

Artem dole u komentarima potvrdio da su svi renderi i slike do sada tacne i da je to to.(sto se vec dugo i znalo)
Samo jos za cene vesto cuti :)

Poslednja izmena:
http://www.androidpolice.com/2015/0...the-nexus-6p-in-all-its-glory-front-and-back/

nexus2cee_wm_6p-1-728x527.jpg

Nista sto vec nismo znali ali ajde.. :)

Ovi iz ap se tripuju da ovo crno pozadi ima neku namenu.. Mozda bezicno punjenje baterije ? [emoji15]

Poslednja izmena:
Odavno kontam,možda izbace multi tool,to crno il je šoker ili usisivač !

Poslednja izmena:
Ne znam kako mozes po ovim slikama da izvalis kolika je kutija ? :) mada deluje da je veca ,to jest ista kao za n6.

Artem dole u komentarima potvrdio da su svi renderi i slike do sada tacne i da je to to.(sto se vec dugo i znalo)
Samo jos za cene vesto cuti :)

Ne gledam po velicini, nego po obliku. N5 i N6 su imali pravougaoni oblik, dok su ove dve imaju oblik kvadrata.

Specifikacije 5X.
http://www.findyogi.com/mobiles/lg/lg-google-nexus-5x-b98f69/price

Obzirom da su i LG i Huawei itekako zastupljeni na nasem trzistu, siguran sam da ce i novih nexus-a biti u zvanicnoj ponudi i operatera i retailer-a

Dovoljno je 2 GB na nexusu sigurno, više se postavlja pitanje gde je ovde napredak u odnosu na Nexus 5 od pre dve godine.

Pa sa 2gb ovaj mob ne sme biti blizu 400$.to je vec cena moto pure edition ? :/

Znaci ocekujem 300$ 16gb,350$ 32gb.

Huawei 32gb 550$,64gb 600$ i 128gb 650$ :)

Edit: mada licno ne verujem u ove amazon spec.

Poslednja izmena:
Koliko su provereni? 2gb rama sigurno necu uzeti.

А што леба ти?
За шта ти треба више од 2 ГБ рама?

Овај кинез може да се комотно зове НЕУКУС 5, ајде она буџа позади али што је офарбаше у црно, као бар-код читач....
Ево једне занимљивости....
Користио сам нексус 6 једно 3-4 недеље...тај телефон има толико грдан екран да је то ненормално, као цртани филм, црвена боја пржи мрежњачу и мали мозак...одједном! Користио сам амолед (шљамсунг)али оно је стварно грозно.
Перформансе су стварно одличне (неки дериват АОСП-а), звук у слушалицама такође, батерија ку*цу не вреди (можда је због АОСП-а, али ја нисам могао преко 3 сата СОТ-а никако), пријем и квалитет израде прави моторолини (имаш осећај да је телефон ужасно јак и јак), никако нисам успео да оправдам цену нексуса 6 једноставно ништа на њему не вреди 650е (колико је плаћен овај), једино што ми је недостајало по повратку на нексус 5 јесте диагонала и дефинитивно је угодније :d када је диагонала већа јел.

Pa sa 2gb ovaj mob ne sme biti blizu 400$.to je vec cena moto pure edition ? :/

Znaci ocekujem 300$ 16gb,350$ 32gb.

Huawei 32gb 550$,64gb 600$ i 128gb 650$ :)

Edit: mada licno ne verujem u ove amazon spec.

Opekli su se oni sa ovim Motorola Nexusom, tako da ovo sto si napisao nije nemoguce, ici ce oni opet na povoljnije telefone kao sto je to bio slucaj do N5.
Samo je bih rekao 16GB 350$, 32GB 400$, za LG model.

Meni ovako. Iphone 6(s?), G4, OPO, Z5. Ali kako vidim G2 ima da gura ihahaj. :d

Sta ste navalili sa 2+ gb? To je sasvim dovoljno, sigurno nece kociti i seckati, pogotovo ako se poredi sa N5, isti ram, ali noviji procesor i gpu. A N5 radi brzo, pa i brze od nekih ovogodisnjih flegsipova koji imaju vise rama. Ako to znaci da ce telefon biti jeftiniji i pristupacniji, ne vidim problem, dobija se brz telefon za prihvatljivu cenu. Jedino ako je to ona situacija:
Osoba koja misli da se razume u teleofne: koji ti je to telefon?
-novi Nexus 5X
-aaa, koliko ima rama?
-2
-ozbiljno? pa sto si ga kupio kada imas samsung sa 3 gb.

Jeste malo glupo ako ne bude imao 3Gb rama (cisto zbog koriscenja od 12+ meseci i zbog nekih sledecih apdejtova) ali ne treba zaboraviti da ce i sa 2Gb rama taj Nexus raditi bolje od vecine telefone sa 3 ili cak 4Gb :)

Nazad
Vrh Dno