Isti slučaj, galaxy nexus I nexus 5 po 16gb, uvek knap.Kad sam imao nexus 4 16gb mi je bilo knap, sa g2 mi bi malo.
Gledam sada ovaj danas predstavljeni xiaomi mi4c.
138- 69.6 - 7.8mm i 3000mah baterija u njemu. Koja impresivnost.. Doduse nema bezicno punjenje i senzor za otisak kao lg nexus model.
Znaci kinezi daju za 200$ 16gb/2gb s808 i za 235$ 3gb/32gb s808 mi4c.
Isto je ceo u plastici kao lg nexus.. Nema ois,stereo zvucnike ,i citac otiska ali ima vecu bateriju , ir blaster i dual sim podrsku.
Steta sto ce lg nexus biti duplo skuplji
Ne znam kako mozes po ovim slikama da izvalis kolika je kutija ? 🙂 mada deluje da je veca ,to jest ista kao za n6.
Artem dole u komentarima potvrdio da su svi renderi i slike do sada tacne i da je to to.(sto se vec dugo i znalo)
Samo jos za cene vesto cuti 🙂
Koliko su provereni? 2gb rama sigurno necu uzeti.Ne gledam po velicini, nego po obliku. N5 i N6 su imali pravougaoni oblik, dok su ove dve imaju oblik kvadrata.
Specifikacije 5X.
http://www.findyogi.com/mobiles/lg/lg-google-nexus-5x-b98f69/price
ili usisivač !
E sad mi izgleda sledi nexus 6 ili opo. Ili eventualno g4. Bas sam se iznervirao zbog toga. Nije da nije sovoljno, ali opet model za 2015/2016 godinu. Nikad se ne zna koliko cu telefon zadrzati. Mozda mi bude zatrebalo.Izgleda da je 2 gb RAM...
Koliko su provereni? 2gb rama sigurno necu uzeti.
Pa sa 2gb ovaj mob ne sme biti blizu 400$.to je vec cena moto pure edition ? :/
Znaci ocekujem 300$ 16gb,350$ 32gb.
Huawei 32gb 550$,64gb 600$ i 128gb 650$ 🙂
Edit: mada licno ne verujem u ove amazon spec.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari