nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
Ja ne primjecujem razliku u brzini izmedju nexusa 4/5/6/6P, 5X nisam probao isti djavo, ne znam kako vi to skontate.[emoji1] Ili sebi utuvite da mora biti noviji brzi (placebo efekat).
A multitasking i baterija bas razbijaju na note 5.Danas gledam i multi tasking i displej i kameru i bateriju...
6P naravno nisam koristio, a Note 5 jesam nesto kratko i dovoljno mi je bilo da vidim da je multitasking ocajan kao i baterija. Hoces da kazes da je Note 5 brzi u radu od Nexusa 5? Evo ja smem da se opkladim da nije.Nemoj tako i ja sam Nexus fan ali sad si bas mlatnuo... Provo što sumnjam da si koristio note 5 tako da ne znaš sa čim poredis a gotovo sam siguran da nisi koristio n6p tako da ako ima neki ozbiljniji odgovor... Ovo sa poređenjem sa Nexus 5 necu ni da komentarisem
A multitasking i baterija bas razbijaju na note 5.
Zašto ti je baterija koja ima izmedju 4 i 5 h screen on ispod prosekaCek, cek. Dobra baterija znaci da ima 4h screen on? Meni je to ispod proseka.
Sa N6, od ujutru do uvece, tesko da se ide ispod 6h bez igrica naravno, neko prosjecno koriscenje. Toliko sam izvlacio na N4/N5, nekad mrvu vise, los rezultat. Sad sam se preporodio sa baterijom, opusteno dan bez bojazni.Cek, cek. Dobra baterija znaci da ima 4h screen on? Meni je to ispod proseka.
Kamera ima bolji senzor od N5, slike su u rangu N5 mozda i bolje (tesko je procjeniti), kojeg su mnogi svrstavali u top klasu.Hahah nexus 6 sa tim djubre ekranom smesan si, a tek kamera haha.
Nexus 5 dere note 5 sigurno ali ko nije koristio nexus 5 nece nikada priznati jer nije probao, utuvio je sebi u glavu ima samsung 800 evra mora da je naj.
Jedva cekam nexususe sa s820 i s620 u sebi![]()
Ma kakvi, nexus ne trza u tapatalkuKoristio sam s6 Edge Plus takoder, što se tiče brzine znao je nekad malkice trznuti npr u tapatalk, pa u Facebook, ovaj 6P stvarno nigdje ne trza. Jedino moja mala zamjerka je slabije malo osvjetljenje od s6 Edge, ali to mogu preboljeti, ovako super radi, a i fino je koristiti ove prednje zvucnike.![]()
Evo da se prijavim.
To je image retention koji moze da dovede do burn in-a. Svakako nije prijatno.Ma kakvi, nexus ne trza u tapatalkue nasao si u cemu ces porediti. Nije ni FB bolji.
Povecaj osvjetljenje imas i slajder, a mozes i iskljuciti adaptive brightness. Ima da svjetli ko sijalica, samo je i veca vjerovatnoca za burn in. Ja zato ne przim toliko osvjetljenje. Iz predostroznosti sam stavio FadeMod u navbaru, i nekad uradim invert boja u status i nav baru. Dosta ljudi zbuni trag sto ostane posle sklanjanja navbara, ali to nije burn in i nestanr posle par minuta. I da zvucnici mnogo znace, nije bas ni nebitna stvar (multimedija ***) veliki prikaz+dobar zvuk...
stvarno ne znam sta da ti napisem za ovo ti ocigledno nisi realan u onome sto pises ....fluidnost i brzina note 5 su impresivni kao i njegova ram memorija koja je brutalno brza...ne bi se vise nastavljao sa tobom oko toga jel imam osecaj kad stobom pisem o neksusu kao da sam upao u neku podgrupu za uiphone gde sve sto nema jabuku na sebi nije telefon nego kineski digitrom....nexus telefone sam nosio blizu 4 godine kako su se modeli menjali i sad imam nexus pet o kom ti govoris i to usta ti mene pokusavas da ubedis je prosto nemoguce...kameru i dspley note 5 telefona i nemogu da merim sa nexus 5 jel je ne merljivo a prvom prilikom kad budem ubacio nexus rom napravicu ti video da vidis samo da to sto ti pokusavas da kazes tj da nexus 5 oduva note 5 je cista glupost u koju mozes samo sam sebe da bedis mene koji sam promenio preko 40 aparata za 6 godina nemoj ni da probas jel sam sve to sam proveravao i cacka sa nekim clanovima sa foruma....zato je moj prvi posto u ovoj grupi i bio ako neko ima dodira sa 6p aparatom da iznese zapazanja kako bi mogao da vidim o kom se telefonu radi i koje su njegove prednosti i mane u odnosu na aparat koji sada nosim da bi mogao da odlucim da li da ga menjam....a ti vec 3 strane pokusavas da me ubedis da telefon od pre 4 godine prosto oduva neki flagship za 2015 godinu ...to je nidje veze...stoga ako neko stvarno koristi nexus 6p neka iznese svoja zapazanja (ne sa you tuba i rekla kazala sa raznih foruma)A Note 5 manje aplikacija drzi u ramu od Nexusa 5. I koja njegova crna brzina i fluidnost?
lg_nexus_5x_1 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
lg_nexus_5x_2 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
lg_nexus_5x_3 by Dragoljub Radovanović, on FlickrFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari