Šta je novo?

LG Nexus 5

Izgleda da i meni crkava power dugme, jel može na brzinu koliko to košta u zvaničnom servisu i za koliko završe, hvala.

Sećam se da je neko radio...

Ja opet da preporucim decka sto je meni popravio dugme, servis ispod Vuka, Celopecka ulica. E sad, ne znam tacnu cenu, meni je naplatio 1400 jer mi ga je preporucila sestra koja ga dugo poznaje, pa je prilicno spustio cenu. Pretpostavljam da daje garanciju jer je ozbiljan covek, ima dosta iskustva sa LG telefonima.

Je li vam se desava da HRD malo slabije slika?
Ne znam da li senzor moze da oslabi.

Kako moze slabije da slika? Nije to motor pa da vuce slabije ili jace :) Mislis losije, nekvalitetnije, tamnije?

Pa moze. Ja imam dva N5 i jedan pravi odlicne slike a drugi nikakve, mutne, bas lose. Na oba isti rom, stock camera app.

Lepšoj polovini mi je crkao moj stari N5.

Samo se ugasio u sred razgovora, na bateriji je potpuno mrtav, kad ga stavim na punjač samo se upali na sec, ispiše Google, zavibrira, ugasi se i ponovo sve to.

Probao da uđem u recoveri, ako držim vol+ i vol- istovremeno kad je na punjaču, samo se na sekundu pojavi recovery meni, pa se opet ugasi i tako unedogled.

Ne pomaže ni da se ostavi na punjaču duže vreme.

Deluje mi da je baterija posle 3 godine skroz crkla, šta mislite?

^ Prema tvom opisu, rekao bih i da jeste baterija izdahnula.

Nažalost, ipak nije baterija, do ploče je :(

Moraću da jurim ploču, greota da ga pošaljem u penziju, super je očuvan, sad ima i novu bateriju.

Na N5 mi stoji PureNexus, al' ga nisam koji mesec update, pa me zanima cisto je l' mogu odmah zadnji update ili da idem redom?

I kakva je kamera na N romovima, radi li sve(prvenstveno mislim na hdr)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I mene interesuje.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Flesovao i veoma lepo radi za sada. Fluidno

Mene to ne interesuje. Kameru koristim retko. :)

Na N5 mi stoji PureNexus, al' ga nisam koji mesec update, pa me zanima cisto je l' mogu odmah zadnji update ili da idem redom?

Da ne pisem ponovo. Ne bih da idem na N, samo da stavim zadnji security, taj iz avgusta. Al' pitam da li mogu odmah njega, ili moram redom, jer ima 6 securitya pre toga.

Jedno kratko pitanje. Hteo sam danas da ubacim Pure Nexus rom, Nougat, pa me zanima koji je najbolji nacin da uradim backup sadasnjeg sistema? Hteo sam preko NRT, pa ne znam da li su sve opcije po defaultu najbolje ili treba stiklirati jos nesto.

Vrh Dno