Šta je novo?

LG Nexus 5

Nisam nista uspeo,odnesoh ga u servis juce..mada,bice mrka kapa.
Plocu ne mogu da nadjem,a ni u servisu je nemaju.
Kaze tip da navodno nesto gusi struju na procesoru.

Nougat Nexus 5

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/wip-aosp-nougat-nexus-5-t3446875

Evo stize Nougat za Nexus 5

Kako se pokazao nugat za nexus 5 i da li je moguce posle 7.0 vratiti stock rom, kao sto je to moguce kod samsunga? Ili nema vracanja na stock?

Malo mnogo farbaju ljude sa svojim ponašanjem. Mada Nougat je možda zbog fajl based enkripcije dosta zahtevniji. Gledao sam specifikaciju dosta su povećali ključeve, plus što mora za svaki fajl jelte, umesto jednog za FDE.

Ok, a kad ce neka stabilnija verzija 7.0 posto ova trenutna koju imam ima bagova? Mozda je ipak jos uvek bolje 6.0.

Sad sam pokusao po onom uputstvu da uradim vracanje na 6.0.1 ali nece. Pise 'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. I sad ne znam kako da vratim 6.0

tako što se u cmd prebaciš u folder u kom ti se nalazi fastboot.exe i ostali fajlovi

Sad sam pokusao po onom uputstvu da uradim vracanje na 6.0.1 ali nece. Pise 'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. I sad ne znam kako da vratim 6.0
Nadjes folder gde ti je adb, udjes u njega i kliknes alt ctrl shift i desni klik open command window here, i onda kucas

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

ne moraš tako kao pauk, shift + desni klik je dovoljno da dobiješ open cmd here :)

Nece i dalje. Jel to do kompa ili do telefona? Ako je do kompa da probam na drugom kompu.

Stavi telefon u fastboot i pribodi ga na komp trebao bi sam windows da ih instalira ako ne kucaj u google nexus drivers i iskocice ti u pretrazi neki mtk sajt tamo imas da ih skines. Preko telefona sam pa me mrzi da guglam tqcan link

Probao sam i preko drugog kompa, ali nece. Skinuo sam zip i prebacio na fon pa sam mislio da instaliram preko rikaverija ako je bezbedno?

Zato sto sam skroz neupucen u materiju :) Sad cu da probam.

Pa gdje tako neupućen da prvi nabaciš 7.0 :)

Istina, NRT obično završava sve.

Haha nije valjda da sam prvi :)
Radim ja to inace cesto na drugim telefonima, al sa nexusom nisam imao iskustva.
Inace 7.0 koji sam imao je prilicno bagovit i ruzan.

Uspeo sam sa NRT, hvala :p

Poslednja izmena:
Jedno pitanje. Desilo mi se nekoliko puta do sada, da sam navio telefon da me probudi ujutru, Alarm Clock Xtreme aplikacija je u pitanju, nije krekovana, kupljena je, i telefon jednostavno ne zvoni. Jutros mi se desilo da sam navio telefon u 9, i slucajno sam se probudio u 9:45 i otkljucam telefon da vidim koliko je sati, i on pocne tada da zvoni. Kazem ovo mi se desilo vec nekoliko puta. E sad, nemam predstavu da li je do roma, aplikacije ili neces treceg. Jel ima neko ideju?

Mene je stock clock aplikacija budila skoro dve godine svaki dan, uvek je zvonila.

Kao da ode u neki deep sleep ili tako nesto, i nema pojma koliko je sati dok ga ne otkljucam. Takodje mi se desava da npr. mi ne stizu nikakve poruke, mejlovi, viber i slicno...i onda kad ga otkljucam, stigne mi 40 poruka odjednom.

Doze radi posao. :)

Otvori battery stats, u meniju idi na battery optimization i tu nadji taj alarm app i iskljuci optimizaciju.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Srecom pa je nedelja. :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Izgleda da mi od kise zvucnik otisao, cuje se kao da sam stavio prst preko zvucnika dole i tise je dosta. Jel se desavalo nekom to i sta ciniti?

EDIT: povratilo se, izgleda da se osusilo

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno