Šta je novo?

LG Nexus 5

Daj dajte predlog sta da uflesujem, ovaj Pure Nexus na bazi andorid 7 mi se ne svidja.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sada sam video da je izasao neki update, pa sam flesovao to. Nema da se podesi da samo stoji procenat za bateriju, bez ikonice,a tako sam navikao na to.

EDIT: Djubre rom, crashuje mi sada dialer. Vracam na android 6

Poslednja izmena:
Vratio se ja na 6.0.1 Slim, necu da se zezam uopste. I ovako uskoro menjam telefon, hocu sve da mi radi kako treba.

Jel moze neko ko ima Chroma rom da mi potvrdi da mu radi NFC na telefonu? Pokusavam da posaljem sa jednog N5 na drugi neke fajlove i kontakte, ali jednostavno nece. Na oba je Chroma rom.

Dpvoljno je da na jednom ne radi. Meni je prestao da radi kada sam nosio na zamenu dugmeta. Razlog: nije lepo legla maska. Kontakt za nfc se nalazi 1cm iznad slova S na poledjini. Mozda ti se i od nekog pada izgubio kontakt. Probaj tu malo da stisnes.

Video sam da od toga moze da bude, moracu izgleda da malo dolemim kontakte da budu visi malo.

Jel ima negde original zadnja maska da se poruči, kad smo kod toga?

Ne znam šta se dešava, u poslednjih 10ak dana konstantno se restartuje sam od sebe i onda uđe u onaj mod Android is upgrading... Optimizing app x of y. Da ne preteram u poslednjih 10 dana desilo mi se jedno 10-15 puta, jednom mi se desilo 3-4 puta za 2 sata. Jel ima neko ideju o čemu se radi?

Edit: Imam isti rom već godinu dana, nisam ništa čačkao. U pitanju je lolipop.

Poslednja izmena:
Stavi marshmallow sto bi koristio lollipop

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bagovao je meni MM dok sam koristio, pa sam vratio na lolipop.

Moguce da ti je power dugme vrisnulo, pa brljavi. Hoće tako sam da se uključuje/isključuje.

Kod drugara isti problem bio, Nexus 5 ima problematicno power on/off dugme, pa posle nekog vremena vrisne. Popravka u servisu 1500din :)
Sad radi kao nov :D

Moguće da je to, odneću ga u servis da proverim. A zbog čega stalno iskače to Android is upgrading i optimizing app...? To traje po 15 minuta i naravno spuca bateriju :)

To se meni desavalo na Z2 iz nepoznatog razloga. Ne stalno, ali znalo je da se desi pri nekom restartu.
Isto kao kad obrisem Dalvik/ART cache pa posle toga optimizije aplikacije.

Zato sam mislio da je nešto softverski, pošto mi se svaki put to dešava.

Ako je power dugme onda bi trebalo da ide na full reboot, jel si ti imao soft reboot ili klasičan reboot?

Nisam siguran. Koja je razlika?

Crklo i meni "najzad" power dugme. Listao sam prethodne postove i ne mogu nigde naci da li je neko menjao u NS? Sve je za BG pisano.

Drugari je l' probao neko neki proveren 7.0 based rom?

Bedaka, taman sam hteo da probam nesto novo.

Je l' ima neka fora da bih se prikacio na MTS-ovu 4G mrezu? Uzeo sam karticu pre neki dan, odabrao sam LTE preferred u opcijama, a imam D821 tako da bi trebalo da hvatam mrezu :/
Imam stock 6.0.1 trenutno

Proveri mapu pokrivenosti, cenim da je Beograd pokriven ceo, ipak ste vi prioritet. :) Kraljevo npr. pokriveno samo u centru grada.

Ma po mapi sam pokriven, al ga i dalje nema ***

Nazad
Vrh Dno