Isti problem je imao moj brat. Uzeo 4G karticu, podesio telefon i ništa. Problem rešio tek nakon što je pozvao mts operatera.Bedaka, taman sam hteo da probam nesto novo.
Je l' ima neka fora da bih se prikacio na MTS-ovu 4G mrezu? Uzeo sam karticu pre neki dan, odabrao sam LTE preferred u opcijama, a imam D821 tako da bi trebalo da hvatam mrezu :/
Imam stock 6.0.1 trenutno
Idi u podesavanja za mrezu(sim kartice), edituj tvoj vec postojeci APN da ti stavka APN bude gprswap...a ne gprsinternet..Bedaka, taman sam hteo da probam nesto novo.
Je l' ima neka fora da bih se prikacio na MTS-ovu 4G mrezu? Uzeo sam karticu pre neki dan, odabrao sam LTE preferred u opcijama, a imam D821 tako da bi trebalo da hvatam mrezu :/
Imam stock 6.0.1 trenutno
Drugar bio u nekom servisu na spensu, trazili mu 2000. Javi ako nadjes neki servis.Crklo i meni "najzad" power dugme. Listao sam prethodne postove i ne mogu nigde naci da li je neko menjao u NS? Sve je za BG pisano.
Imam zesci problem s mojim nexusom.
Izaso sam u subotu prepodne i na fonu su iz cista mira prestali da rade zvucnici i mikrofon. Ne pali ni sa sluskama. Ni poziv, ni player, ni nista, totalna tisina.
Pretpostavljam da je zbog hladnoce nesto (~ -15°C), jer 5min pre toga sam bez problema obavio razgovor.
Ne pali ni u safe modu. Izgleda da je neki hw problem.
Jel imao neko slicnog iskustva ili da ste procitali negde nesto na netu?
Da pitam pre nego sto ga operisem...
Imam nexus 5 evo vec skoro 3 godine. Sad razmisljam da ga menjam. Koliko sam video za neke pristojne pare ~300 eura, nexus 5x je maltene jedini model koji mi se namece. Sta ste vi uzimalo posle ovog modela, i sta savetujete?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari