Šta je novo?

LG Nexus 5

Probacu onda danas da ga otvorim i da pogledam to dugme. Hvala vam puno.

Da, power dugme je pravilo problem. Skinuo sam plocu i ocistio dugme alkoholom. Bilo je dosta prasine na ploci. Za sada radi kako treba :)

Prelazim sa mog nexusa 5,na novi telefon,a posto je google pixel stvarno presup i tesko ga je naci u srbiji,koji mi telefon preporucujete S7 ili iphone 7,ili neki drugi?Hvala!

Ja sam u sličnoj situaciji i dvoumim se između:
1. nove baterije
2. S7

Nekako mi ova prva varijanta izgleda povoljnije :)

Jel neko probao nugat, iliti android 7.0 i iznad?

Ja koristim pune 3 godine, menjao sam flet kabl, tj charging port jer je ekran radio flickering i nikad ni jedan problem hardverski... Hoce da se ugasi na hladnom kad se koristi kamera ali to sve. N5 ruless! :D
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma i ja isto odustao od novog telefona. Samo uzmem novu bateriju, sredim power dugme i teram dok ne rikne.
Nexus 5 će steći reputaciju kao Golf 2[emoji4]

Ja vozim pure nexus 7.1.1 već 20 dana, pre toga euclidian i dark rom caf. Super!

Stock radi fantasticno :)

Stock 5.01

Ja ne znam ni šta imam[emoji23]

Edit: sad pogledao, imam cataclysm 5.1.1

Poslednja izmena:
I ja na ovom 5.0.1, otkljucan i twrp, sve leti, uvek otvoreno preko 100 tabova u hromu. Ocisceno power dugme. Bat drzi kao 2014-te.
Kako radi taj pure nexus 7? Mozda da probam, iako realno nema potrebe, ali ako je nesto bolje od ovog stock-a, sto da ne.. Nikad nisam imao vremena da se zezam s tim, osim jedan dan, pola god posle kupovine.. Zato i stoji sve ovo ovako.

Problem svih rom-ova nakon zvanično podržanih verzija ostaje kamera. ***

Zar Google camera 3.2 ne omogućava HDR i na tim verzijama?

Kakvi su problemi sa kamerom na pomenutim romovima? Nisam bas ispratio..

Ne radi HDR uglavnom na 7.x.x. Na euclidan 7.1.1 radi ali u permisive modu, verzija 3.2.
Ja se takodje dvoumim da li da prodajem telefon, eno ga u oglasima ali nista mi se ne svidja a da nije preskupo, ako neko ima proverenog dobavljaca za baterije ili ako narucuje sa spareslg da se talimo za postarinu...

Aha. Par puta sam naleteo na postove da je u bg-u sve sa menjanjem oko 20e (ne drzi me za rec, ne secam se tacno cifre). Ja sam imao i 5x, pa ga poklonio, 5 mi je bio lepsi. I sada je, samo mozda zbog stock podrske razmisljam o drugom cistom androidu. Inace kameru ne koristim prrvise, secam se da je na 5x bila neuporedivo bolja..

Puklo mi je staklo na N5. Ekran radi, sve radi, ali staklo je puklo. Jel ima neko iskustva sa zamenom, koliko se krecu cene i slicno?

Zna li neko,ima li negde u Srbiji da se nadje Pixel 32gb za neku razumnu cenu?

Imam lolipop. Sve je lepo radilo do sada. Medjutim nesto mi sad google servisi cepaju bateriju, pa hocu da predjem na marsmelou. Sta je provereno od romova i kernela? Trenutno koristim cataclysm.

Jel ima nekih predloga ili da idem na AOSP?

Jel ima živih na ovoj temi?[emoji3]

Koristi neko PN?
Treba burazeru da bacim neki ROM, pa sam mislio njega da stavim..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sad sam mislio da probam taj omni aosp 6.0.1. Mada sad razmisljam možda da probam i neku 7 tipa ovaj nitrogen. Mada posto mi treba stabilan telefon sa nekim light romom, ostanem na tvom predlogu.

Ja sam probao, dobar je. Sve je po defaultu kao na pixelu i radi sasvim dobro.
Hteo sad i ja da ga probam, pa čitam na xda dosta njih ima problem sa kamerom. Jesi ti imao problema? Jesi koristio njihov ili neki drugi kernel?

Sve njihovo sam koristio, doduše ne dugo. Google camera 3.2 svakako radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno