Šta je novo?

LG Nexus 5

To videh i ja da treba da se flešuje posebno starija kamera..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel ima neko da koristi neki 7.1.x trenutno i da je zadovoljan?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

7.1.1 je ok, ako ubacujes 7.1.2 moraces prvo rom da flash-ujes, reboot u sistem pa onda ponovo u recovery da ubacis gapps inace neces moci da podesis google nalog ako sve u jednom prolazu flash-ujes. Ja sam se vratio na 7.1.1 Slim jer sam na 7.1.2 imao battery drain koji nisam mogao da resim.

Ok mi je 7.1.1 obzirom da sam trenutno na 5[emoji4]
Znači zadovoljan si sa slimom?
Meni trenutno google servisi ubijaju bateriju. A hoću sad da namestim sve lepo pa da sam miran do novog telefona.

Poslednja izmena:
Poslednju betu sam instalirao, tek 1 dan, nemam jos neko misljenje o njemu, fali mi Volume wake pa koristim gravity screen. Nisam za sad primetio neki bug koji bi mi smetao.

Jel ima neki problem sa N5 i MM ovim oficijelnim, kvalitet zvuka koji sagovornik cuje je katastrofalno los, skoro da se nista ne razume, pa se onda ko malo popravi, pa opet? Jel imao neko slicnih problema, ima li mu leka, ili je vreme za penzionisanje?

Ode staklo na fonu padom sa 50cm visine na asfalt. :(
Pao na ivicu telefona (kod sata) i pukao i tempered glass i staklo displeja u cosku. Damn

Znam da cu morati da zamenim i displej i oklop u kompletu.
Jel' ovi u Srbiji (3g company) valjaju original ili zamene? Jel imate neke preporuke odakle naruciti?

(Etrade supply otpada zbog ogromne postarine)

Nosio u Mobilexx servis u Nisu. Za 1h prepakovali u novi frame (frame+display) sto je za pohvalu, ali odvalili parce (5mm) sa poklopca baterije...

Poslednja izmena:
Instalirao sam PureNexus 7.1.2 poslednji build, radio sam clean install. Posle toga sam instalirao Mini Beans GApps, i cim upalim telefon iskoci mi google play services has stopped. Ne mogu ni da se ulogujem na Play Store. Jel ima neko neki predlog, sta moze biti?

Vrisnuo Nexus 5
Neće da se zakači ni na jedan WiFi. Ni "dugme" za paljenje WiFi ne reaguje. Konsultovao servisera, kaže "nema mu pomoći, otišla ploča /deo ploče".
Imao neko slično iskustvo? Savet?

Imao ja identicno iskustvo,samo sa LG g2 (sto mu dodje na isto, jer imaju isti HW). Otisao je WI fi cip na maticnoj. Jedino resenje je zamena maticne (ja kupio polupan g2 za 30e I zamenio maticnu).

Postoji neko kratkotrajno, a to izvadis maticnu pa pritisnes wifi chip par puta ali to moze da radi par dana, a moze i par minuta.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Постоји решење али само привремено, то је да загреваш вајфај чип на матичној индустријским феном. Некад ми је телефон радио пар дана некад пар недеља, проблем сам решио исто куповином полупаног и заменом матичне

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Hvala na odgovorima.
Kada budem ugrabio malo vremena probaću prvo ovo što sam našao po internetu kao eventualno rešenje (navodno je u mac adresi problem) ako ne, onda da tražim ploču da kupim.

Neki link za komplet svega što mi je potrebno da roorujem Nexus 5 sa stock romom?

Jel ima neko iskustva sa stavljanjem baterije iz G2. Menjanje konektora nije neki problem ali koliko vidim ljudi kazu da je problem sto je kontroler programiran da puni do 2300mah pa da ta veca baterija i nema nekog smisla. :wave:

Jel moze preporuka za neki QI Wireless punjac sa Ali-a, nesto jeftinije, a da provereno radi?

Jel ima neko proveren servis u Beogradu gde je menjao power dugme?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Prodao moj 5X, i vratio se na Nexus 5, dok mi ne stigne novi teelfon...bio sam u iskusenju da ope t kupim Nexus 5... majke mi, radi bolje nego 5X. Nenormalno. Ali sam vec narucio P10 Lite, tako da nista.
Pozdrav svima i srecno sa telefonima, da Bog da vam vecno trajali.

Ja sam hteo da ga prodam, ali kada vidim kakva je ti masina i dalje, odustao sam i neka radi koliko radi.

Nexus 5 radi bolje no 99 odsto telefona danas. Ja sam ga do skoro koristio ali je problem bila baterija. Probao sam 2 puta da je zamijenim sa originalom ali ooet nisam pri. Jecivao neku razliku. Max 2h SOT-a. Kakav s8, G6 i ostali shit :p

Imam Nexus 5 nesto vise od 3 godine,i da mi ne prave baterija i memorija problem ne bih ga ni menjao..I dalje mi je zao sto je Google ugasio Nexus brend

Imam Nexus 5 nesto vise od 3 godine,i da mi ne prave baterija i memorija problem ne bih ga ni menjao..I dalje mi je zao sto je Google ugasio Nexus brend
Ista prica, da imam bar 32gb prostora i malo jacu bateriju.

управо тако пре 4 године ми је било довољно 16 (12)GB.. сада је мало... али то решава клауд и LTE... донекле.. и мој извлачи један дан једва са 1-1,5ч екрана...
ко је мењао батерију (оригинал у сервису) углавном извуче 2,5ч у току дана - двоје људи за које знам... ја никако да се наканим да променим..

Ubaciti od g2 i modovati bateriju da moze da radi i resiti se problema malo. :)

Dobio sam Nexus 5 od prijatelja, ali ima Ubuntu intsaliran na njemu. Kako da ga vratim na Android? Nemam iskustva sa linux-om.

Nazad
Vrh Dno