Šta je novo?

LG Nexus 5

Meni je samo prvi dan radio kako treba :)

Mada sam sada na 3-4% za 7,8h spavanja
 
Meni MM radi dobro. Zadovoljan sam. Nisam ga ostavljao preko noći van punjača, tako da ne znam kako se ponaša u standby, ali vidim da Awake odlično prati uključen ekran.
 
Trebala bi mi pomoc, ubacio M preko Nexus Root Toolkit, zatim ubacio TWRP i root. Kad pokrenem TB nece da uradi restore aplikacija, stalno stoji na 0 %. Da li neko zna u cemu je problem?
 
Sada se vracam na 5.1.1 pa cu sacekati ota da vidim hoce li biti bolje
 
Dobar osvrt i objašnjenje zašto su Nexus telefoni prevaziđeni i zašto je ono što radi npr Motorola budućnost.

http://www.androidauthority.com/nexus-program-relevant-2015-646799/

While this piece will largely focus on why the Nexus program has run its course, let me first discuss why it’s just as important as ever:

Google needs to have a reference device by which OEMs and developers alike can use to do what they do best: create stuff.
Google can indirectly force stubborn OEMs to adopt new APIs and standards since the “base” Android model already use them.
Google can continue to foster new and stronger partnerships with the OEMs chosen to develop the Nexus hardware.
Google can keep Android relevant and have a visible platform on which to showcase the newest OS builds.

Related to the above consideration is the “flaw” with AOSP itself. Many Nexus 6 reviews made light of Google’s failure to do anything with the larger screen real estate. The same could arguably be said about the full-blown tablet as well. Meanwhile, even a trimmed down TouchWiz still offers countless features beyond those Google ever will.
 
@telep

Pa znam ali sta...?! Sve stock, cak nisam ni vracao bckup sa L vec sve nanovo instalirao.

Wifi signal ok, 3g/4g isto tako....
 
Primetio sam bug. Drugi put mi se vec desava na 6.0. Naime mob kada ga otkljucam prestane da reaguje na dodire na celom displeju sem na dugmicima za recents ,home i back [emoji15]

Tek kada ga na power dugme zakljucam i opet otkljucam on proradi :)
 
Kod burazera isto tako, ali samo u Chrome-u.
 
Loznice, kod mene se to nije javljalo... Možda kod tebe krivac nije softver?
 
Kako nije kada proradi posle gasenja i paljenja displeja ? Plus donja traka cela radi :)
 
Jbt do softvera je.
 
I da potvrdim i ono za razgovore. Ne pali se stalno ekran posle zavrsetka razgovora :)
 
Kako nije kada proradi posle gasenja i paljenja displeja ? Plus donja traka cela radi :)
Ne mora da znači, pošto sam viđao takve iste slučajeve, a problem je hardverske prirode. Ali nećemo da idemo u offtopic ako smatraš da je softverski problem.
 
Moguce. Cudno je sto je pocelo da se desava sa 6.0 a mene mrzi da odem na 5.1 da testiram sta kako :)
 
:)
Što se tiče gašenja ekrana prilikom poziva, meni se dogodilo prilikom prvog pozivanja na 6.0 - ekran se ugasio i nije hteo da se uključi ma šta mu radio. Ali se normalno uključio nakon završetka tog razgovora. Pripisao sam to Boldbeast aplikaciji, jer se tada prvi put aktivirala, a od tada se problem nikada nije ponovio.
 
Fejs mesindzeru sam dozvolio sve u app setings medjutim idalje nemam one glavice kao sto sam imao ranije. Takodje u 90 posto stiuacija mi otvara pogresan cet, tj umesto cena na koji kliknem otvara cet u kom sam vec bio
 
Neko onomad reče da nikad ne instalira novi operativni sistem dok ne dođe X.1 verzija. Toga ću se i ja držati.
 
Evo da odgovorim samom sebi, bukvalno treba ici na all premissions i tamo sve cekirati, nije dovoljno samo one koje su ponudjene :)
 
To nema u dozvolama, udji u podesavanja mesindzera pa stisni na chat heads i pitace te da dozvolis to. Otvara neki poseban meni za to, posle ce da radi kako treba. Ne znam zbog cega to treba posebno, zasto nema u dozvolama. Na P3 nije bilo chat heads, tek sad kada je dosao MM iz fejsbuka su azurirali aplikaciju i sada postoje chat heads.
Inace i dalje je tu bag da se izgubi strelica za ostale zvukove, meni se konkretno desava kada gledam neki snimak na jutubu, izadjem i pokusam da smanjim zvuk za medije, a strelice nema. Tek posle nekog vremena se vrati samo od sebe.
 
Neko onomad reče da nikad ne instalira novi operativni sistem dok ne dođe X.1 verzija. Toga ću se i ja držati.
Ne vidim zašto bi to radio, ali to je tvoja lična volja. Android 6.0 radi odlično, ja sam zadovoljan. Da imam neki problem, vratio bih se na 5.1.1.
 
Meni se svaki 5-6 razgovor desi da moram da pritisnem power dugme da upali ekran. To je jedino sto sam do sad primetio da je bug
 
^ I meni se to juče dešavalo. Onda sam odradio jedan običan restart telefona i danas nisam imao taj problem, a obavio sam desetak razgovora.
 
Meni se svaki 5-6 razgovor desi da moram da pritisnem power dugme da upali ekran. To je jedino sto sam do sad primetio da je bug
+1

Батерија у стенбај моду одлична, како пипнем телефон оде 5 одсто :trust: ,МНООООГООО брже троши батерију, крома је најмање трошила...Вратићу се колико ујутру на исту...
 
Nazad
Vrh Dno