Nesto nisi dobro flesovao, zato ti ne radi home dugmeFlesovao sam 6.0 i imam problem da mi ne radi home dugme i ne mogu da spustim dva puta notification bar da bih mogao da palim i gasim WiFi i ostalo ne znam kako se to tacno zove. Kada sam flesovao modifikovao sam flash-all.bat fajl da mi ne brise podatke da li to moze da bude problem?
Ja preko ovlascenog uvoznika u CG, tacnu cijenu ne znam jer sam mijenjao sve na telefonu....Secam se da je neko odavde Uzimao novu bateriju, pa me zanima gde ju je uzeo i koliko para. Bukvalno mi je nemoguce da koristim ovako telefon, bukvalno najgora baterija ikada na mob telefonu.
Dobra fora ovaj google on tap. Opalio sam ga na temi poslednji odgledani filmovi
Pogledajte prilog 181063
Pogledajte prilog 181064
Mislim da tu spadaju google apps koje su prethodnim apdejtima već optimizovane i pripremljene za novi sistem. Slično je i kod mene.
U ovlašćenom servisu za zamenom košta oko 3300 din.Secam se da je neko odavde Uzimao novu bateriju, pa me zanima gde ju je uzeo i koliko para. Bukvalno mi je nemoguce da koristim ovako telefon, bukvalno najgora baterija ikada na mob telefonu.
Ima razlike u detekciji svajpa. Sada sam poredio, na l-u moze gde god hoces sa desne strane da svajpujes i on ce prepoznati i upaliti kameru, na m-u mora da se iz ugla pogodi ikonica da bi se pokrenula kamera. Verovatno da se ne bi desavalo da slucajno pokrenete dajler (sada pretragu) i kameru. Ne mora na gore, bitno je da pogodis ugao, onda mozes prst da vuces na levo ili desno.
Drugo sto sam primetio jeste da kada se slusa muzika, uredjaj je budan, iliti awake, i trosi bateriju, iako je ekran ugasen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari