Šta je novo?

LG Nexus 5

Punim mob sada sa s5 punjacem i deluje da se puni dosta brze.. Nexus 5 podrzava brzo punjenje po default-u ?

uploadfromtaptalk1444234174178.png

Kada mi je baterija bila na 53 % na lock screen-u je pisalo 25min do pune baterije

To nije brzo punjenje, samo može da primi veću struju. Da, i ja sam imao oko 1600 ma sa Samsung punjačem.

uploadfromtaptalk1444235757984.png

Evo sta meni kaze kada ubacim. Verovatno mi kartica nije fat32

Da li ce mi stici official update ako sam na Chroma ROM-u posto ne vidim nigde u podesavanjima Check for update opciju?

Prilozi

• Screenshot_20151007-184625[1].png
    Screenshot_20151007-184625[1].png
    1,015.7 KB · Pregleda: 127
  • Screenshot_20151007-184641[1].png
    Screenshot_20151007-184641[1].png
    149.7 KB · Pregleda: 117
  • Screenshot_20151007-184738[1].png
    Screenshot_20151007-184738[1].png
    51.7 KB · Pregleda: 124
I na lollipop-u je radio OTG.
Јесте, али не по дифолту. Морао си да користиш екстерни програм. Ја сам користио ес експлорер.

Evo stigo i kod burazera, 406.7MB :) Da opali reset? :)

Koji je najbolji i najbrzi nacin da se uradi backup aplikacija i fajlova? Telefon je root-ovan i na Chroma ROM-u.

Nju sam koristio i na starom Xperia Play pa koliko me secanje sluzi ona napravi folder sa svojim fajlovima na memoriji sto znaci da moram te fajlove da prebacim na komp pa kada ubacim 6.0 onda ih vratim na telefon i restore-ujem iz aplikacije je l' tako? Verovatno je glupavo pitanje ali ne bih da ostanem bez podataka :D

Ako ne brišeš storage ostaju tu gde su.
Kaži šta tačno hoćeš da uradiš.

Stigla OTA i kod mene. Kad dodjem kuci ide download pa javljam utiske.

Je nisam nešto impresioniran baterijom. Prstohvat bolja nego na L.

Hocu da ubacim Android 6.0. Trenutno imam Chroma ROM. Kada sam Chroma ubacivao sve mi se brisalo pa sam kontao da ce i sada, ako nece onda super :D

Hoce, ako flesujes image preko flash-all metode. Mozes i da editujes da ne brise. Ne znam kako ces da radis

Upravo se optimizuju aplikacije. Samo mi nije jasno kako imam samo 81 aplikaciju kad sam imao preko 130, a nijednu nisam brisao?

YouTube dosta brze radi na 6.0.
Na WiFi se brze kaci.

Poslednja izmena:
@telep Je l' mozes da mi objasnis ili da mi das neki link gde ima objasnjeno kako da editujem to?

Upravo se optimizuju aplikacije. Samo mi nije jasno kako imam samo 81 aplikaciju kad sam imao preko 130, a nijednu nisam brisao?
Mislim da tu spadaju google apps koje su prethodnim apdejtima već optimizovane i pripremljene za novi sistem. Slično je i kod mene.

Aha ok. Cini mi se i da brze radi. Slova na SwiftKey su manja, sto malo smeta, al valjda cu se navici.

Poslednja izmena:
Ili instaliras betu :)

Da li jos neko ima problem s notifikacijama kad telefon ode u doze mod? Desilo mi se par puta da mi je telefon na stolu pored mene, upali ekran ali ne odsvira zvuk ili mi stigne poruka ali ne desi se nista, kad ukljucim ekran vidim da je tu?

Nazad
Vrh Dno