Šta je novo?

LG Nexus 5

Luka jesi flesovao m ili si preko ota? Meni sada 43 posto baterija 2 sata 50 min sot.

^Odradio sam OTA apdejt. Zanimljivo da pošto sam restartovao tel., prestao je da mi divlja Wi-Fi.

Jel neko dobio na "cistom(ne rutovanom)" n5 ificijalni marshmallow, da znam dal da ga unrutujem?

I ljudi kako vam se cini? Jel bolja baterija nego na L 5.1.1 ?

Nesto mi se neda da ga snimim sve cekam 6.1 da izadje :D

Ja sam imao nevjerovatan drain zadnjih par punjenja dok sam bio na odmoru u drugom mjestu.

Mislim da je do mreze bio problem jer sam konstantno bio na granici edge/3g/lte. Od juce je sve ok koliko mi se cini.

Trenutno sam na 49%, uz 1h 45min sot a tel je skinut sa punjac juce oko 18h...

Baterija mi je ista kao na L, s time sto je standby daleeeeko bolji. Jedino sto mi bas trosi na mobilnom netu, cak i u standby, tako da sad iskljucujem kada nemam potrebu za netom. Ali na wifi radi kako treba. U zavisnosti sta radim, mogu da izvucem do 4h SOT, retko kad vise. S time sto napunim do 100% i onda cackam na netu pa gledam jutub, tu mi ode 3.5h SOT i bude na 20-25%.

Pa dobro nisam ni ocekivao da su popravili dok se telefon koristi, ali ako su napravili da spava kao beba i to je veliki napredak. :)

Ja sam prezadovoljan sa M za sleep.

Za vikend nisam nisam nešto puno koristio telefon.

Skinut sa punjača u petak u 7 ujutru.

Imao oko 2h SoT, nekoliko poziva po par minuta, čitao mailove, viber i sl. 4G uključen sve vreme.

U nedelju uveče imao još 20% baterije.

3 dana bez punjača, kao da mi je nov telefon. Nisam menjao bateriju, originalna je, stara godinu i 9 meseci.

Poslednja izmena:
Izgleda da se memory leak ipak nije vratio,sreca :) 140h up system na oko 500mb sto je ok.

Inace multi prozor odlicna zezancija :)

uploadfromtaptalk1444730967501.png

ljudi, jel mogu samo sa rutovanog 5.1.1 da skinem ota i da iz twrp-a instaliram ?

Znači konačno nema curenja memorije - hvala bogu da su napravili marshmallow bez većih bagova ...

Код мене и даље неће да пали екран након завршеног разговора. Не увек, али сваки други,трећи позив. Све је сток, ОТА апдејт.

Meni se to sa ekranom samo jednom do sada desilo, ne bih ni ukapirao da nisam ovdje procitao.

Код мене и даље неће да пали екран након завршеног разговора. Не увек, али сваки други,трећи позив. Све је сток, ОТА апдејт.

I meni je tako... ***, cekamo 6.0.1 :D

Kolko sam ja citao to je hidden feature i mora da se izmeni build.prop da bi se to ukljucilo..

^^moze na stock ali moras da budes rooted. Primetio sam da recents dugme malo baguje sa tim multi prozorom ali nije lose za probati.

Da , menja se samo ro.build.type sa user u userdebug i to je to.

Cim rade na tome mozemo uskoro da ga ocekujemo po default-u u androidu :)

Poslednja izmena:
Skinite Nexus ToolKit, instalirajte sve kako treba i flesujte sisteme bez muke.

^^moze na stock ali moras da budes rooted. Primetio sam da recents dugme malo baguje sa tim multi prozorom ali nije lose za probati.

Da , menja se samo ro.build.type sa user u userdebug i to je to.

Cim rade na tome mozemo uskoro da ga ocekujemo po default-u u androidu :)
Treba malo bolje da rese prebacivanje iz single u multiwindow, i nazad. Inace ovako radi super

Klikneš na ovo zips, i onda dobiješ image

screenshots.jpg

nesto ne radis kako treba, prekjuce sam odradio taj root.. Jel ti vidi telefon kao adb device?

kaze mi waiting for device na ovu komandu...
fastboot flash boot m-boot.img
nece...dizem ruke..

ova komanda radi...odvede me ali odande ne zeli i to je to...
adb reboot bootloader

Poslednja izmena:
Vrh Dno