Šta je novo?

LG Nexus 5

Sa novim verzijama dolaze i novi bagovi, kao po obicaju. Nesto me to podsjeca na Tapatalk. :D Ako krenu njihovim stopama pisi propalo.

uploadfromtaptalk1444545861388.png

Ponovo je spavao kako treba. 1% za 7h na wi fi sve ukljuceno plus google now. Jos je u 3am radio auto backup 600.000 wa poruka,tu stalno ode 1%.. Ako se uzme u obzir i da je batetija od starosti sigurno 20% slabija ovo je brutalan rez.

Kapiram da taj duze i dalje ima neke bubice..

Poslednja izmena:
Meni nocas za 9h spavanja otislo 3% baterije. Mislim da je to prihvatljivo.

Ja i dalje imam drain od Android OS-a. Sa 82% na 68% za 6h koliko sam spavao sinoc....

Sad sam ugasio lokacije potpuno, punim do kraja pa cu da vidim.

Neko onomad reče da nikad ne instalira novi operativni sistem dok ne dođe X.1 verzija. Toga ću se i ja držati.
Napisah ja to par puta. I ne važi samo za OS nego i za sav ostalo softver.
Ne instalirati ništa što iza . (tačke) ima samo 0 (nulu).
;)

Napisah ja to par puta. I ne važi samo za OS nego i za sav ostalo softver.
Ne instalirati ništa što iza . (tačke) ima samo 0 (nulu).
;)
Ne bih znao za Nexus 5 kako stoje stvari.
Što se tiče tableta android 6.0 radi iritantno savršeno.
Sve je još fluidnije i brže a baterija je značajno poboljšana.

Neka 6.X.X verzije ništa ne pokvare i ja ću biti zadovoljan.

Pitanje za 6.0 korisnike: Koja verzija Google Now Launcher-a dolazi uz stock 6.0?

Radi perfektno, jedino sto je za sad od bugova, wi fi se jako sporo kaci preko quick settings (gotovo odmah iz wi fi menija) i desilo se da se fon zakljuca nakon razgovora.

Vratio sam se na 5.1.1 i odmah mi je ponudio ota na 6.0, posto sam sve sredio nema onog WiFi baga.

2 dana, 4h sot. Nije lose, al' puno je pocelo da varira u zadnje vreme. Wi fi konstantno i tu i tamo 3g. Ima na Aliju da se nadju po 3k mah ja mislim ili 4k? baterije za nexus 5. Je l' vredi to icemu?

pazi samo da ne budu one sa laznim spec... Fazon 3600mAh, a kad se izmeri bude 2700,2800.. Nesto slicno se desilo sa onim Ulefone be touch 2 mobilnim, reklamirali jednu jacinu, a unutra nesto bezveze..

Ako su iste debljine, sigurno su manje jačine. Ja sam viđao samo one debele po centimetar.

Da kako da ne :) kada bi to tako lako islo..

Cekam da vidim kolika je fizicki ova baterija u nexus 5x . 2700mah bi bilo valjano za n5 :)

:)
Što se tiče gašenja ekrana prilikom poziva, meni se dogodilo prilikom prvog pozivanja na 6.0 - ekran se ugasio i nije hteo da se uključi ma šta mu radio. Ali se normalno uključio nakon završetka tog razgovora. Pripisao sam to Boldbeast aplikaciji, jer se tada prvi put aktivirala, a od tada se problem nikada nije ponovio.

Ja sam imao isti problem, restartovao fon i radio je neko vreme bez problema, ali je juče ponovo iskrsla ista stvar. Čini mi se da se dešava kada je baterija blizu kraja, možda neka od onih opcija za optimizaciju trajanja baterije igra ulogu (videti da li se nešto postiže isključivanjem optimizacije za Phone aplikaciju). Danas mi je baterija isto curila kao nenormalna, najveći potrošač ubedljivo bejahu Exchange Services sa 22%...

Posle nekoliko dana korišćenja tel. na android M, mogu da konstatujem, baterija ok dok je telefon na Wi-Fi, a kada se prebacim na mobile data, katastrofa! Čak i kada je na stabilnoj 3G vezi, nešto ždere bateriju i u standby modu.Užas!

^ Hm, verovatno zato što mi je bio uključen Wi-Fi scaning, a bio sam ubeđen da mi je isključen [emoji12]

Мени се телефон на 6.0 пуни ужасно споро....користим оригиналан пуњач са нексуса 5...
4cb2090698ded99d741c38e9b3f926b1.jpg

Пробао...и други пуњач... Само да дођем до 50 %, враћам ја крому или рремих

Danas sam prikacio od kolege usb otg i radi. Prebacio neke fajlove. Sto nije bio slucaj na L-u, tad ga nije video kad ga ukljucim. Kod mene je M stock.

Мени се телефон на 6.0 пуни ужасно споро....користим оригиналан пуњач са нексуса 5...
4cb2090698ded99d741c38e9b3f926b1.jpg
Ja nemam problema.
Punim sa kablom od Nexus 7, ali je džek neki levi (koji daje jaku struju, tipa 2.1A, ali ne prelazi 1A prilikom punjenja). A punio sam i punjačem od note 4 i on puni još brže (skoro do 2A je išlo).

Na L je moglo i bez ruta, uz npr. Es file explorer.

Isključio Wi-Fi scaning i ceo dan ni ne koristim wireless, a opet mi u potrošnji baterije prikazuje 34% (pre toga bilo 22% sa uključenim skeniranjem)?!

Nazad
Vrh Dno