nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
Sa novim verzijama dolaze i novi bagovi, kao po obicaju. Nesto me to podsjeca na Tapatalk.
Ako krenu njihovim stopama pisi propalo.
Napisah ja to par puta. I ne važi samo za OS nego i za sav ostalo softver.Neko onomad reče da nikad ne instalira novi operativni sistem dok ne dođe X.1 verzija. Toga ću se i ja držati.
Ne bih znao za Nexus 5 kako stoje stvari.Napisah ja to par puta. I ne važi samo za OS nego i za sav ostalo softver.
Ne instalirati ništa što iza . (tačke) ima samo 0 (nulu).
![]()
Što se tiče gašenja ekrana prilikom poziva, meni se dogodilo prilikom prvog pozivanja na 6.0 - ekran se ugasio i nije hteo da se uključi ma šta mu radio. Ali se normalno uključio nakon završetka tog razgovora. Pripisao sam to Boldbeast aplikaciji, jer se tada prvi put aktivirala, a od tada se problem nikada nije ponovio.
Ja nemam problema.Мени се телефон на 6.0 пуни ужасно споро....користим оригиналан пуњач са нексуса 5...![]()
Danas sam prikacio od kolege usb otg i radi. Prebacio neke fajlove. Sto nije bio slucaj na L-u, tad ga nije video kad ga ukljucim. Kod mene je M stock.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari