Da stoji non stop, a i na lock screenu je. Nisam skontao da ne zelis da se vidiAli sa njim ti stoji sve vreme notifikacija, pa sad na lp još i na lockscreenu?
Jel bezbedan nexus 5 upgrade na lolipop 5.0?
Jel bezbedan nexus 5 upgrade na lolipop 5.0?
Ni slucajno. Ne bi oni izbacivali IMG i OTA da je bezbjedan.Izgleda da im je cilj da syebu N5, kako bi narod kupio N6, posto im mozda zakazala prodaja.
![]()
evo i ja flešnuo preko NRT-a lizalicu.
koje app treba isključiti
i kako da zaključam bootloader ako mi bude trebalo
fastboot oem lock
čisto da znam kako preko toolkita.
ako ne zaključam kada stigne novi update neće moći ota nego opet factory image
Nema to veze sa zakljucavanjem. OTA ce stici zakljucao ili ne, osim ako ne budes rootovao telefon pa izmjenjivao system!
Ja nisam primetio. Ali zato Google play services pojede bateriju. Noćas ga ostavio na 40% a kad se probudih on na 15% [emoji16]. Izbacio je fix malopre, tj services jar da se gurne u system samo, pa ćemo da vidimo.Sta na ovom cataclysm zeza rut?
^^ Klikni na Download + Update dugme.
Nešto si zeznuo, definitivno radi, malopre sam brisao app sa root exploreromUopste mi ne radi rut, tacnije.
Evo sada i kod mene failed za news, a pre 5 minuta sam obrisao uspešno google drive. A i aplikacije sam vraćao titaniumom. Ne znam da nije do root explorera nešto.Sta mogu da zeznem? Jel treba nesto posle roma da se flesuje? Nisam video da tamo ista posebno pise.
![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrbimc.selinuxUopste mi ne radi rut, tacnije.
Na tapatalku sam, ne da mi se opširno objašnjavati.znaš li šta je to
Na tapatalku sam, ne da mi se opširno objašnjavati.
Samo uradi to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari