Iskreno, meni se ne svidja taj multitasking sa drljanjem aplikacija u pozadini. Svidja mi se ono ko kod iOS-a, zamrzne se aplikacija pa posle nastavi. Nema draina ni wakelocka.
Zatvorim tapatalk, pokrenem ga ponovo startuje ispocetka. Tek kad ga pokrenem preko recent prozora OK bidne.
Vojk@n kopira slike odnekle, zaYebava posten narod ovde...vidim da se telep ne zali![]()
@Stjepan
A kako ja da objasnim, da zezam i ja narod? Evo kod mene posle cirka 72h uptime
Pogledajte prilog 155228
kako startuje iz početka, šta ti to imaš, windows phone? to tamo ima veze odakle si ga ponovo pozvao. ako je u ramu odakle god ga pokreneš nastavlja gde si stao. ako je ispao reloaduje se![]()
Ne desava se ni meni stalno, jednom u pet dana. Pored toga meni je bio oko 800mb. Ali i 750 nije normalno, sinoć sam ga restartovao, sada je na 150 a čvakam ga ceo dan. Trebalo bi da srede to.Kod mene je 750mb i Chrome radi bez greske. A system uptime je 125h.
Ja se meracim na http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/rom-android-5-0-aosp-gapps-t2932747Flešujte neki (najnoviji) AOSP vjerovatno imaju ispravke u vezi memory leaka i sl.![]()
Koristim je od kada se pojavila, mislim da je još bio JB. Zaista korisna app [emoji4]
Ali sa njim ti stoji sve vreme notifikacija, pa sad na lp još i na lockscreenu?Koliko se secam ni na kitkatu nije bila opcija za mass storage.
@Vojkan
Ja koristim Battery notifier![]()
Telep velocity je za tebe [emoji4]Fali mi da mogu da iskljucim safe hedset, da ubacim toglove koje ja hocu, extended podesavanje jacine zvuka, ima jos, ovo su par meni bitnih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari