Šta je novo?

LG Nexus 5

@Stjepan
A kako ja da objasnim, da zezam i ja narod? Evo kod mene posle cirka 72h uptime

Screenshot_2014-11-22-23-20-25.png

Iskreno, meni se ne svidja taj multitasking sa drljanjem aplikacija u pozadini. Svidja mi se ono ko kod iOS-a, zamrzne se aplikacija pa posle nastavi. Nema draina ni wakelocka. :)

Zatvorim tapatalk, pokrenem ga ponovo startuje ispocetka. Tek kad ga pokrenem preko recent prozora OK bidne. :D

Vojk@n kopira slike odnekle, zaYebava posten narod ovde...vidim da se telep ne zali :)

kako startuje iz početka, šta ti to imaš, windows phone? to tamo ima veze odakle si ga ponovo pozvao. ako je u ramu odakle god ga pokreneš nastavlja gde si stao. ako je ispao reloaduje se :)

@Stjepan
A kako ja da objasnim, da zezam i ja narod? Evo kod mene posle cirka 72h uptime

Pogledajte prilog 155228

Otkud ne znate da to tako treba, sto vise RAM-a vise ga iskorscava da bi bolje tj. brze radio. Bolje da opterecuje memoriju nego CPU (GPU). :) Mozda je to neka njihova nova logika tzv projekat Dzontra Volta :D
kako startuje iz početka, šta ti to imaš, windows phone? to tamo ima veze odakle si ga ponovo pozvao. ako je u ramu odakle god ga pokreneš nastavlja gde si stao. ako je ispao reloaduje se :)

Nemoguce da TT ispadne iz memorije samo sto ga zatvorrim na home dugme. Ja mislim da je to Bug sa TT-om. Znaci citam forum zatvorim na Home dugme, i ako ga pono pokrenem preko ikonice tj. precice nastavlja ispocetka. Tek kad ga pokrenem preko recent prozora OK sve.

ja mislim da ti nas troluješ ovde sve u 16 :D

Jeste malo zalosno, meni na kompu zauzme manje rama, windows+aktivni programi :D Trenutno 1.4 GB zauzeto.Vidim kod Vas na telu vise :d

Svaka preporuka za Catacysm,radi baš tečno i bez bagova...Smart radio perfektan....Ima manje opcija nego standarno,ubaciće ih kasnije,u sledećim bildovima....Baterija mi se čini da je bolja Catacysm +ElemanetalX oko 4 h SoT,to mi je više nego na KK....
Flešujte i ne razmišljate [emoji6] !!!!

afd2fbb2e4f11e710dfa24035f1b8cfe.jpg

1093679b53f4e8f70c201657ad7c8c89.jpg

Kod mene je 750mb i Chrome radi bez greske. A system uptime je 125h.
Ne desava se ni meni stalno, jednom u pet dana. Pored toga meni je bio oko 800mb. Ali i 750 nije normalno, sinoć sam ga restartovao, sada je na 150 a čvakam ga ceo dan. Trebalo bi da srede to.

Flešujte neki (najnoviji) AOSP vjerovatno imaju ispravke u vezi memory leaka i sl. :)

Poslednja izmena:
Mislim da je više psihološki :) Ja na kitkatu nikad nisam gledao koliko imam memorije, a ovde sam počeo da gledam samo zato što ovaj memory leaker Vojkan fotošopuje zauzeće :d

Evo, ja sam proveravao danas ram memoriju. Pokaže mi zauzeće oko 550 Mb i posle par sekundi skoči na 750. Proverim nakon nekoliko sati i ponovo mi na trenutak prikaže nešto više od 500 i nakon par trenutaka skoči na preko 700. Pri tome nisam gasio niti jednu aplikaciju ili proces, a imam utisak da potrošnja rama skoči baš kada odem u Settings da proverim?!

Evo ja sam stavio taj rom sada. Videcemo, jos uvek se butuje.

Ne mogu vise da docekam slim.

Svaki ti je ROM trenutno isti, svaki ima po par opcija vise od stocka, treba im vremena da ubace sve ***. :)

telep sto si to nezadovoljan sa stockom, battery leakovi krenuli? :D

Fali mi da mogu da iskljucim safe hedset, da ubacim toglove koje ja hocu, extended podesavanje jacine zvuka, ima jos, ovo su par meni bitnih

Kamo srece da to sve dodaju Googleovci u stock. Ne bi im bilo tesko, niti bi uticalo na bilo sta (stabilnost i performanse), vec prekopiraju gotov code, a narod bi ih jos vise zagotivio jer mi skontali da dodavaju dobre stvari! :)

I dalje mi niko nije rekao jel sa 5.0 moze da se aktivira Mass storage ili samo MTP protokol?!

Kod mene na N5 (stock, nije rootovan) nudi samo MTP i Camera (PTP) nema Mass storage.

Mass storage je odavno ukinut i neće ga vraćati (nažalost).

Koliko se secam ni na kitkatu nije bila opcija za mass storage.

@Vojkan
Ja koristim Battery notifier :)

Fali mi da mogu da iskljucim safe hedset, da ubacim toglove koje ja hocu, extended podesavanje jacine zvuka, ima jos, ovo su par meni bitnih
Telep velocity je za tebe [emoji4]

Iskreno nije mi nesto lollipop kol'ko ga hvale, ubi ovo bjelilo. Vizuelno me nervira, me volim te animacije I ostala cudesa.

Poslednja izmena:
Baš vala, ubi ona crna godinama već

Nazad
Vrh Dno