Šta je novo?

LG Nexus 5

Stalno izbacuje tu grešku za lp romove. A system treba da bude unmountovan a ne mountovan kad se flešuje

Trazi da skine boot image i kernel za rut. Ne razumem sta je problem?

Koliko sam zapazio, ovo gutanje RAM-a dešava se svaki put prilikom punjenja baterije. Znaci svaki put kad se napuni do 100%, sistem proguta još oko 50-100MB.
0a74aff25a6b98df9fbdd127f94f5aa3.jpg

74f67e345db7a6535c6bebbdc1295b03.jpg

Ili sam se ja istripovao? o_O

Za ovih 111h, nisam imao nikakvih bug-ova, kamera i lampa rade, a brzina je tu negde sa K. K. na ART-u.
A moguce da se ovo "srkanje" desava i zbog samog deafult ART-a, jer mu je potrebno vise rama da bih procesi/app radile u pozadini, ili kako vec.... Moja nagađanja >.<

Izašao za Cataclys update od 11mb...Sad sam ga flešovao....

Da li ima jos nekog kome TWRP nestane nakon svakog reboota? Instalirao sam ga preko fastboota, evo vec treci put.

Izbriši sistemski fajl install-recovery.sh ne znam tačno gde se nalazi.

Nacicu ga ja nije to nikakav problem, hvala.

Kod mene je krenulo veselo :D Odma' restart tokom razgovora (nisam dirao nista). Mislim ne mora da znaci, posle mi se nije desavalo. Tako mi je i sa SGSom samo sto sam ga bio izvadio iz kutije restart tokom razgovora prvi put, posle je ok bilo valjda treba da se slegne :D

Sto se tice system rama uglavnom sam u minusi, nisam primjetio drainove i leakove za sada, vidjecemo.

Bilo kako bilo, ne vracam se nikad kao i po obicaju, kako god me sluzilo :)

Meni je danas prvi put posle 5 dana, skocio sa 200-250 na 400,restart je to resio. Eh sad, Drushkan kaze da mu se desilo posle punjenja baterije, sto je i kod mene slucaj, pre punjenja nisam primetio.

Je l' si primetio neki lag ili si samo restartovao zato što si video da je na 400MB? Sve mi se čini da vi više gledate u memory usage umesto da koristite telefon.

Ne primeti se lag dok ne skoči na 700-800 mb. Tada već počinje da se gubi multitasking i primetno uspori mob

Je l' si primetio neki lag ili si samo restartovao zato što si video da je na 400MB? Sve mi se čini da vi više gledate u memory usage umesto da koristite telefon.
ART je vjerovatno gladan rama. To ne smeta, vjerovatno ovako i treba, u jednom trnutku sam imao slobodno 300mb rama samo, stalno to varira. Radi dobro nema reloadovanja, i ne cimam se uopste oko toga. Bitno da nema laga i draina.

Sto se tice lampe i kamere ja nemam taj bag na N4. :)

Ja koristim fon, ali posto se konstantno spominje ovo oko sistema koliko crpi, morao sam da proverim ... bolest xD
Pa sam zato postavio i napisao onaj post.
Videcu hoce li biti nekih lagova kad dostigne oko 1GB zauzeća. Mada biće totalna glupost ako budemo morali restartovati fon barem jednom nedeljno, sto nije bio slučaj na K. K.

Sad tek vidim da sam postavio iznad 2 iste slike, ova je nakon završetka punjenja
1890ffd3b2bfa1b683ea44e53348ec0c.jpg

Poslednja izmena:

Nisam primetio lag,restartovao sam prosto iz razloga sto mi se prvi put dogodilo pa da vidim kako ce reagovati nakon sto je punjenje gotovo i kad ga restartujem.

Posle updata Catacysm nema više divljanja Google service...
Atl4ntis je uspeo izgleda da to sredi...

2c14b5a9286b8cfe3d7c7268ea7112cc.jpg

Lik je ubica..
Mada ja čekam ili njegov stable ili prvi slimLP beta. Šta pre izađe to će se fleshovati :)

Ako nekom treba, izašla je nova verzija BBS, deluje da konačno sve radi

Ajd vi koji ste probali par LP romova da mi kazete koji ima pie control. Mozda sam nesto propustio, ali ni u jednom nisam video da je navedena ta opcija.

ja očekujem telepa da im u komentaru objasni da su nubovi i da previše hakerišu :D

Nazad
Vrh Dno