Trazi da skine boot image i kernel za rut. Ne razumem sta je problem?
ART je vjerovatno gladan rama. To ne smeta, vjerovatno ovako i treba, u jednom trnutku sam imao slobodno 300mb rama samo, stalno to varira. Radi dobro nema reloadovanja, i ne cimam se uopste oko toga. Bitno da nema laga i draina.Je l' si primetio neki lag ili si samo restartovao zato što si video da je na 400MB? Sve mi se čini da vi više gledate u memory usage umesto da koristite telefon.
Ja sam imao lag kada je zauzeo 900 mb.Je l' si primetio neki lag ili si samo restartovao zato što si video da je na 400MB? Sve mi se čini da vi više gledate u memory usage umesto da koristite telefon.
Je l' si primetio neki lag ili si samo restartovao zato što si video da je na 400MB? Sve mi se čini da vi više gledate u memory usage umesto da koristite telefon.
Igrao se Monster Legend sa ćerom [emoji6]15% bat za 2h20 min???
Ajd vi koji ste probali par LP romova da mi kazete koji ima pie control. Mozda sam nesto propustio, ali ni u jednom nisam video da je navedena ta opcija.
Hvala.Još uvek nema ni jedan.
Probao sam taj launcer i nesto mi ne prija, ali hvala za trud.[emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari