Šta je novo?

LG Nexus 5

evo i ja flešnuo preko NRT-a lizalicu.
koje app treba isključiti
i kako da zaključam bootloader ako mi bude trebalo

Isključi one koje ne koristiš. Nema potrebe zaključavati bootloader a ako ti bude trebalo onda preko tog toolkita ili fastboot oem lock

čisto da znam kako preko toolkita.
ako ne zaključam kada stigne novi update neće moći ota nego opet factory image

kada sam završio sa NRT pokazao mi je ovaj prozor išao sam na exit
1.png

sada svaki put kada palim NRT izbaci taj prozor! ako neko zna šta je i da li da instaliram

Nema to veze sa zakljucavanjem. OTA ce stici zakljucao ili ne, osim ako ne budes rootovao telefon pa izmjenjivao system!

znači ota preko moba može da se instalira i ako je otključan

Poslednja izmena od urednika:
Sta mogu da zeznem? Jel treba nesto posle roma da se flesuje? Nisam video da tamo ista posebno pise.

786a48fc0f9fcd34e8e20aec56dadc84.jpg

Poslednja izmena:
Sta mogu da zeznem? Jel treba nesto posle roma da se flesuje? Nisam video da tamo ista posebno pise.

786a48fc0f9fcd34e8e20aec56dadc84.jpg
Evo sada i kod mene failed za news, a pre 5 minuta sam obrisao uspešno google drive. A i aplikacije sam vraćao titaniumom. Ne znam da nije do root explorera nešto.

Hmm, posle reseta sve apk koje je kao obrisao su idalje tu :-(. Definitivno nešto nije uredu, samo ne znam kako je titanium uspeo da mi vrati sve apk bez problema.

Ja sam primetio da mi je prilikom flesovanja izbacio nesto da ne moze sistem da mountuje nesto dev block, nisam zapamtio.

Posle sam ja mountovo system iz twrp-a ali nije pomoglo. Vratio sam rom koji sam koristio do sada tamo za sada sve radi.

Vrh Dno