Pa isto kao na preview a pisao sam kako je tamo... Nego, Google smećari su ipak uspeli da zeznu stvarpisao sam autoru fv5 aplikacije oko nekog baga u P modu i ako mu je verovati, nije moguće koristiti fixiran ISO i auto shutter speed (i obrnuto), nego mora ili sve auto ili sve ručno. Neverovatni su :d
Isto tako min shutter speed je za nexus zakucan na 0.8s, ne može ispod toga.
Konacno jednostavno objasnjenje.Rucna podesavanja su bitna samo zaludjenicima, svi ostali izvade telefon i opale sliku, i vrate telefon u dzep, ko jos ima vremena da tri minuta podesava pre slikanja.
Rucna podesavanja su bitna samo zaludjenicima, svi ostali izvade telefon i opale sliku, i vrate telefon u dzep, ko jos ima vremena da tri minuta podesava pre slikanja.
Opa Djurdjo...
Da javim prvi utisak o Lollipop-u. Meni je baterija odlična, juče sam izvukao 3h 55min sot, konstatno je bio upaljen WiFi i 3g. Čačkao sam ga baš dosta. Za sad sve + od mene imaju, a očekujem da će da ga ispeglaju još bolje.
Vrlo moguce.. Zato sto sam koristio take photo iz vibera pre ovoga..To se desava zbog Vibera.
To se desava zbog Vibera.
to se dešava samo na quad core modelima, Zarezu se ne dešava jer koristi jedno jezgro
koja verzija stjepane, jel najnovija? mislim da neće samo od sebe nego moraš nešto da čačkaš oko kamere u viberu pa je on onda ne pusti i ne može ništa drugo da je koristi
Gde se vrti i kako znaš da je đubre?daemonsu:sugote:10083:12488 Ovo đubre mi se vrti stalno i ništa ne nalazim o tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari