Što bi ga punio nepotrebnim glupostima?
pa briga me. nije to perpetuum mobile. nema 200 giga rama. bolje da kešira nešto što ću da koristim i od čega ću imati koristi što stoji u ramu i mogu brzo da ga pozovem odatle nego da mi kešira google play music koji nikad ne koristim ili google search koji uzme 267 MB (?!), a da reloaduje dialer koji nisam koristio recimo 6h pa je ispao iz rama u međuvremenu zbog, da ponovim, ovih gluposti. zato lepo obrišem play music i sve ostalo što ne koristim, ono što koristim a rasipa nepotrebno resurse stavim u greenify (facebook, google search...) i ostane mi gomila rama za keširanje aplikacije koje često pokrećem. tako mogu da multitaskujem sa recimo 12-15 poslednjih aplikacija iz recents, ako pustim taj googlov bloat da radi šta hoće ne mogu ni 10.
Definitivno lizalica nije sporija. Testirao sam Preview i slim sa 10 istih aplikacija. Lizalica je za desetak sekundi otvorila brže.
Unused ram is wasted ram[emoji4]Pa koliko ti je KK otvarao, minut
Upravu je Vojkan sto se tice rama. Ja sve zamrzavam sto ne koristim, sta mi se koji djavo ima kesirati, pa da imam i 16GB rama, to ne dozvoljavam, ni na kompu ni na telefonu.
Ovo me nervira vec spremaju 5.1 i to bude par dana posle. Pa *** odradi kako valja pa izbaci, sta ga zuri koji k...c.
Odlična izreka, potvrđujem na osnovu softvera koji ja pravim[emoji4]Nikada ne instaliraj softver koji iza tačke ima samo "nulu".
Pa koliko ti je KK otvarao, minut![]()
Nije mi samo jasno zasto nam uopste dolazi ova email aplikacija jer pokretanjem nje pokrece se gmail?
Pa poceo je OTA update. Samo ne daju svima istovremeno, ako te mrzi da cekas, ti fleshuj.OTA uskoro?
Prvo je bilo 3.11 pa 11. pa sada kazu 19.
Pa isto kao na preview a pisao sam kako je tamo... Nego, Google smećari su ipak uspeli da zeznu stvarSta kazete za kameru na 5.0? Jel probao ko nova podesavanja/app?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari