Šta je novo?

LG Nexus 5

Mislim da je uzrok vecoj potrosnji,stari kernel tj onaj još iz prvog preview negde iz juna....Mislim da će u zvaničnoj verziji ići novi kernel.....

Kod mene drugi ciklus dosta bolji

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413748882870.png
    uploadfromtaptalk1413748882870.png
    167.8 KB · Pregleda: 258
^ Vojkane, jel 3G uvek uključen, i net kad nisi na WiFi?

Ma vojkan je poznat po minimalnom brajtnesu. Tako da njega nemoj uzimati za ozbiljno :)

Pa dobro, ako je i osvetljenje na oko 30%, ovo je fin rezultat za N5.

@stejer kojih 30% jel treba da oslepim :)

Treba mi pomoc. Ne mogu da napravim screenshot. Javlja mi ovo " Couldn't save screenshot. Storage may be in use". U pictures/screenshots se pojavi neki fajl ali nema slike nego samo kao da je crn ekran. Probao sam clear cache i clear data od aplikacije Camera (verzija je 2.3.020) ali ne pomaze. Savet?

Hmmm. Factory reset a ako ne pomogne ponovo flash roma.

Jesi li probao najjednostavnije rešenje - gašenje, pa ponovno uključivanje telefona?

P.S. Aplikacija za kameru nema veze sa time.

Prvo sto sam probao je iskljuci-ukljuci. Siguran sam da je nekih dvadesetak dana pre rutovanja radilo jer sam pravio neki screenshot a ovo je bilo prvi put posle rutovanja. I da nikad mi nije zabadala kamera iako sam citao da su ljudi imali problema ovde zbog vibera, a posle rutovanja mi se desilo jednom da prijavi da kamera nije inicijalizovana ali se iz drugog pokusaja pokrenula.

A u kojoj aplikaciji želiš da napraviš screenshot? Ne radi nigde, ni na glavnom ekranu?

U tom slučaju, postupi kako ti je Loznica rekao.

Ahh ne radi mi se sad factory reset radije cu sacekati dok ne dodje ovaj update na lolipop. Inace ostavio sam bio stock rom, samo sam root uradio.

Pa sa tim problemom koji si javio bukvalno ne mozes da koristis mob..malo po malo i sve apk ima da ti pucaju. Da li uopste mozes da instaliras neku apk sa play stora ?

Posle duzeg vremena imam telefon koji i posle 12 dana (za sada) radi kao prvi dan, da nisam flesovao onaj preview nexus 7 bi bio na 20 dana up time

screenshot2014-10-20-16-.png

Poslednja izmena:
E pa ti mozes da izdrzis da nista ne cackas. Bas da vidim koliko cu da izdrzim da nista ne diram i dokle ce dogurati.

Nego kolika je verovatnoca da cemo konacno da imamo kvalitetnije slike sa RAW opcijom koju ce da ubaci Gugl (+eventualno u kombinaciji sa third-party cam app) na Nexus 5-ici? Mi sa 16gb cemo verovatno morati da dobrano da brojimo megabajte i natezemo se za slobodno mesto u telefonu....

Imaš to već sad na L preview i L camera sa githuba

15 MB su ovi dng fajlovi koje ona pravi

HDR+ ISO 1000 1/10s
uic5jl2.png

manual ISO 100 1/2s
JZg52K2.png

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Treba mi pomoc. Ne mogu da napravim screenshot. Javlja mi ovo " Couldn't save screenshot. Storage may be in use". U pictures/screenshots se pojavi neki fajl ali nema slike nego samo kao da je crn ekran. Probao sam clear cache i clear data od aplikacije Camera (verzija je 2.3.020) ali ne pomaze. Savet?

Veoma čudno, ovo se i meni danas desilo na SlimKat-u, ali evo sad radi.

Google nece da prica sa mnom! Nema onog lepog zenskog glasa... Jel vama radi to na lolipopu? ☺

Vrh Dno