Yebiga weekly, ja mislio officialIzašla nova verzija slima, sad imaju svoj launcher konačno, ne dolazi više sa novom
Ima li kakvih novih feature-ova na novom weeklyu u odnosu na official. Ako nema sta ga imam flesovati onda :dpa i jeste isto. nikad nisam video razliku na nexusu između weeklyja i final kod slima.
stjepane ne čakaš valjda final ko nubara?![]()
Koji launcher koristite kada brišete Nova-u?Jedina prednost toga je što sada ne moram da brišem novu po flešovanju.
Pa nakupe se sitnice vremenom. A tu su naravno i optimizacijeIma li kakvih novih feature-ova na novom weeklyu u odnosu na official. Ako nema sta ga imam flesovati onda :d
Action LauncherKoji launcher koristite kada brišete Nova-u?
Pa nakupe se sitnice vremenom. A tu su naravno i optimizacije
Action Launcher
Znam za to. Nego syebao sam se jendom bio oko nove. Imao prime instaliranu, nisam izbrisao onu sto dodje uz rom, i posle mi kad sam izbrisao data od app mi se izbrisao bio.Radi, imaš i onu opciju da postaviš default launcher u settingsu. Mada ja svakako brišem to što ne koristim.
Mogao si jednostavno da restartuješ mob![]()
To mi se poslednji put desilo na JBu. Nema veze sa weeklyjem ili dirty flashom, to je neki glupi aosp bug.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari