Šta je novo?

LG Nexus 5

Svi se nesto bune zbog baterije meni uopste ne smeta izdrzi mi dan to je sasvim dovoljno :)

Probaj da flesnes neki custom kernel :)
Ja mislim da ce finalna verzija L-a imati slican kernel kao kk. To jest nista od verzije 3.10

Sto se tice baterije na previewu glavni potrosac su odredjene apk koje se jos uvek ne mirisu sa novim androidom :)

Poslednja izmena:
Izašla nova verzija slima, sad imaju svoj launcher konačno, ne dolazi više sa novom

Jedina prednost toga je što sada ne moram da brišem novu po flešovanju.

Poslednja izmena:
I nema razlike, sad brišem ovaj njihov :D

Niko to vise ni ne flesuje.. Sve je stalo na xda ,svi cekaju android 5.0. :)

Ne znam šta si se uznemirio. :) Nexus 5 ima otključan bootloader, tako da možeš da flešuješ root-ovan kernel bez problema.

^Ma isto je to sve :d

pa i jeste isto. nikad nisam video razliku na nexusu između weeklyja i final kod slima.

stjepane ne čakaš valjda final ko nubara? :)

pa i jeste isto. nikad nisam video razliku na nexusu između weeklyja i final kod slima.

stjepane ne čakaš valjda final ko nubara? :)
Ima li kakvih novih feature-ova na novom weeklyu u odnosu na official. Ako nema sta ga imam flesovati onda :d

Nisam nikada brisao preko rekaverija ali samo njihov launcer ima.

Ma janto odma' cim flesujem, mountujem system, udjem u file manager /system/app/ izbrisem tastaturu i novu. Sve u jednom restartu spremno.

Radi, imaš i onu opciju da postaviš default launcher u settingsu. Mada ja svakako brišem to što ne koristim.

Radi, imaš i onu opciju da postaviš default launcher u settingsu. Mada ja svakako brišem to što ne koristim.
Znam za to. Nego syebao sam se jendom bio oko nove. Imao prime instaliranu, nisam izbrisao onu sto dodje uz rom, i posle mi kad sam izbrisao data od app mi se izbrisao bio.

Zato i brisem prije butovanja.

Syeba me Vojkan sa instalacijom novog Weeklyja. :D Ne radi mi back dugme :type:

AAaaa vjerovatno nije fino leglo, ili treba vremena da se slegne. Vjerovatno bi factory reset sredio sve, ali yebem ti vise tu opciju za svaki problem. :) I na kuci kad ne valja krov ne rusis je od temelja :D

Samo si me syebao i dao posla da radim backupe i restoree u ove sitne sate :D

Tako mi i treba kad nisam zadovoljan sa official :d

Poslednja izmena:
Mogao si jednostavno da restartuješ mob :)
To mi se poslednji put desilo na JBu. Nema veze sa weeklyjem ili dirty flashom, to je neki glupi aosp bug.

Mogao si jednostavno da restartuješ mob :)
To mi se poslednji put desilo na JBu. Nema veze sa weeklyjem ili dirty flashom, to je neki glupi aosp bug.

Restartovao sam, wipe cache, sve pokusao, i nece. Sad flesujem Official da vidimhoce biti OK. Ako ne bude nema druge nego factory reset iako ne volim to i smara. :)

EDIT: Opet isto...

1625187496.gif

EDIT2: Factory Reset tj. Clean Flash sve rjesava :D

Poslednja izmena:
Pa kad ti slusas Vojkana i viklije stavljas. :d

Sad ce L bre, sta ne mozete da mirujete 15 dana? :p

Vrh Dno